Ахмед Доган поиска рестарт на държавата и започва първо от рестарт на партията си, пуска младежките лидери на ДПС в битката за парламента

26 Февруари 2021 | 07:26
3 коментара
Политика

Лидерите на младежките структури на ДПС по места са част от водачите на парламентарните листи на Движението за изборите на 4 април, научи Епицентър.бг.


Това е израз на новата стратегия на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган за обновяване на партията и нейното представителство в законодателния орган. Млади, образовани и неопетнени кадри ще се настанят на депутатските банки в 45-ото Народно сълрание.

Сезгин Мехмед, председател на националната младежка организация на ДПС, застава начело на листата в Хасково.

В Търново кандидат-депутаският екип се оглавява от Мъстън Мъстънов, който е местният младежки водач на ДПС.

В Бургас -  отново водач е младежкият лидер в района Севгин Али.

В Търговище начело на листите пък е бившият младежки национален лидер Джейхан Ибрямов.

Доган е решил да атакува и бедния Северозапад, където изпраща двама от зам.-председателите на ДПС: във Враца - Йордан Цонев, а във Видин - Станислав Анастасов. Този ход е знак за едно - желанието на ДПС да разшири ветрилото на влиянието си в страната.

По две листи ще водят председателят на Движението Мустафа Карадайъ, който поема най-тежките райони - Кърджали и Шумен, и заместникът му Халил Лятифов, който отива в Благоевград и в Стара Загора.

Специално подчертано отношение в листите на ДПС се забелязва към жените, които са водачи в шест от националните листи. 

Евродепутатката Иска Михайлова ще води листата в Пазарджик.


В Сливен - начело е Хатидже Георгиева, бивша зам.кметица на Сунгурларе.

 

В Габрово пък е Мелегбер Ибрямова.

 

В Плевен водаческото място запазва Велислава Кръстева.

 

Някои от настоящите депутати също запазват позициите си в бъдещите парламентарни листи.


Д-р Хасан Адемов отново поема водаческо място в Добрич.

Д-р Джевдет Чакъръв е изпратен в Силистра.

В Русе водач е досегашният депутат - Бюрхан Абазов.

Във Варна също е настоящ парламентарист - Ерджан Ебатин.

 

От ДПС обещават още изненади в екипа от кандидати за бъдещи парламентаристи. Знакът обаче е ясен - Доган поиска рестарт на държавата и започва първо от рестарт на партията си. Епицентър.бг

 

Очаквайте подробности!

Добавени коментари

Асие Шахин публикува:
31 Юли 2023 | 18:41
Другите информационни медии трият коментарите за Якоруда. Явно властите окупирали града вече 20 години така нареждат. Жалко за това. Нищо няма да променят.В Якоруда никой не иска Беди, Карафеиз, Айша Х, Сабиха П.,Куцузо, Пачката, Джама, Кавалов, Хърльови и подлогите им. Есен на местните избори всички до един ще бъдат изметени. Тези управници са позор за града, обградиха се само с братовчеди, комшииски назначения и щуробаджанащина. Нищо не направиха за Якоруда , за 20 г управление..провал..дпс им би шута, но те още се надяват...всяко начало има и край..и вашият дойде..това ли е елита на Якоруда, които не знаят чужд език,които са неграмотни половината съветници,които не отвориха нито едно работно място за 20 години, които ви прогонена от Якоруда да се считате по чужбина на гурбет, а те тук си крадат и за тях чужбина е Общината..изберете нови хора, които са чисти и неопетнени, кадърни и честни, уважавани от хората, а не като тези крадливи мишки..които с крадени пари си купиха камиончета, джипове, коли, сватби на свинчета, екскурзии, вили...а не от заплатки
Курти Куртев публикува:
27 Февруари 2021 | 23:40
ДПС = ДС !!! Толко години ги лъжат и манипулират тия прости и работливи хорица тия изроди дето окрадоха и опропастиха държавата ! И тоя главния айдук от село Дръндар изпълзя от замъците си за милиони да дава акъл и да баламосва простолюдието ! Нагла и безочлива сган ! Всички сте за затвора ей боклуци !
Анти ДПС публикува:
27 Февруари 2021 | 06:56
Никога повече дпс.многохора се осъзнаха че ги използват само по време на изборите през другото време не ги познават

Добавете Вашия коментар

TOP