Ахмед Доган категоричен: Който посяга на Карадайъ,посяга на ДПС!

27 Май 2023 | 22:50
2 коментара
Политика
България
Ахмед Доган категоричен: Който посяга на Карадайъ,посяга на ДПС!

Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС и неговите избиратели. Това заяви почетният председател на Движението д-р Ахмед Доган в специално послание към депесарите. То бе прочетено от зам.-председателя на НС Филиз Хюсменова пред многохилядното множество в с. Медовец, където ДПС отбеляза годишнина от Майските събития през 1989 г. и почете героите на демокрацията по време на т.нар. „възродителен процес”.

„ДПС трябва да устои на политическите обрати на времето! А нашият председател г-н Мустафа Карадайъ да продължава да ни представлява уверено, разумно и перспективно”, категоричен бе д-р Ахмед Доган.

Ето цялото послание на д-р Ахмед Доган, почетен председател на ДПС:

Уважаеми г-н Председател,

скъпи депесари!

Преди всичко искам да ви поздравя във връзка с "Майските събития" през 1989 година.

Вашият политически кураж в борбата ни за основните права и свободи на човека, положи началото на Демокрацията в България. Поздравявам ви за вашата всеотдайност и решимост!

Второто, което искам да споделя с вас са моите тревоги и притеснения от най-новите изкривени форми на демокрацията в България. Има политически сили, които създават нови разделителни линии и целенасочено подклаждат езика на омразата.

Една от ясните мишени на тази разрушителна дейност отново е ДПС и неговия председател г-н Мустафа Карадайъ.

Искам ясно да заявя: Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС и неговите избиратели.

ДПС трябва да устои на политическите обрати на времето! А нашият председател г-н Мустафа Карадайъ да продължава да ни представлява уверено, разумно и перспективно.

Благодаря ви за вниманието!

Обичам ви!

Винаги ваш Ахмед Доган

Добавени коментари

Марио Асьов публикува:
01 Август 2023 | 14:03
Мафията в Якоруда си има послушно и глупаво стадо, което ги избира. Те крадат от вас, а вие им вярвате. Стадото си заслужава съдбата. Те ви лъжат , а вие мълчите...глупаци... Това ли е елита на Якоруда, срам и позор от тези управници и съветници..те закопаха града...ДПС ще им бие шута само след 2 месеца...ще се освободим от тези паразити Беди, Карафеиз, Сабиха, Айша Х.,Куцузо, Кавалов, Хърльови,Пачка, Джама, цялата община ще има пълна подмяна на всички нива есен .ПЕРКОВИТЕ БРАТЯ СА ЗА БОБОВ ДОЛ
Sabri Alish публикува:
13 Юни 2023 | 18:46
ДПС ще загуби в Якоруда местните избори 2023, ако не се дистанцира от Карафеиз и Беди. Те са порочни и компрометирани. Те фалираха Якоруда, и превърнаха града в най бедната и безработна община…20 годишното им управление е пълен провал. Нямат авторитет и уважение в хор ските очи.

Добавете Вашия коментар

TOP