Ахмед Башев се впуска в битка за кмет на Гърмен

24 Септември 2019 | 13:55
0 коментара
Политика

Дългогодишният кмет на община Гърмен – Ахмед Башев, днес официално се регистрира в Общинската избирателна комисия като кандидат за кметския пост в общината.

Опитният управленец ще се яви на местните избори на 27 октомври от името на Коалиция „Ние, гражданите”. Башев и неговият отбор за предстоящия вот регистрираха и листата за общински съветници, и кандидат за кмет на село Горно Дряново – Ибрахим Пингов.

„Мотивацията ми да участвам в изборите е, че община Гърмен трябва да се управлява от хора, които могат да я управляват. Да се върне общината при първенците по спечелени проекти в България, както бе по мое време, тъй като сега е на последните места. Ако получа доверието на хората, ще премахна завинаги омразата от общината. Искам всички жители да се чувстват равни, а не общината да е за едни майка, а за други – мащеха. Обслужванто за всеки в общината трябва да е перфектно”, коментира Ахмед Башев. Той не скри удовлетворението си, че в листата за общински съветници са много председатели на местни организации на ДПС в община Гърмен, сред които са и доста млади хора.     

Башев, който управлява успешно община Гърмен от 1999 до 2013 година, е сред най-сериозните кандидати за кметския стол на тези избори. Той очаква да спечели битката за кметския пост.

Добавете Вашия коментар

TOP