Адвокат Васил Васев пробяга над 100 км за близо 15 часа в нощния родопски ултрамаратон

24 Август 2021 | 10:21
1 коментара
Общество

Благоевградският адвокат Васил Васев пробяга над 100 км за по-малко от 15 часа в планинските маратони „Персенк ултра” и „Диво прасе”.

„Това беше първото ми участие в този маратон, но тъй като 80% от него се провежда през нощта, не успях да се насладя на красивите Родопи“, заяви за „Струма“ адвокатът. За него било постижение, че въобще завършил състезанието, тъй като тренирал само две седмици след контузия на крака.

До последно бягал, без да се интересува от класирането. Имало и препятствия, тъй заедно с още няколко момчета пропуснали една отбивка, въпреки че били предупредени на пункта, в резултат на което се загубили и навъртели допълнителни километри. Над един час бил загубен в лутане надолу-нагоре, но не се предали и успели да стигнат до финала. Точното време, с което В. Васев финиширал, е 14:58:37 ч., с което станал 11-и в общото класиране и 4-и при „чичковците“ – мъжете над 40 г.

След изтощителния планински маратон адвокатът отпраши на море в Обзор, за да се отдаде на жадуваната семейна лятна почивка.

Добавени коментари

ivas публикува:
24 Август 2021 | 10:52
Стига сте ни занимавали с такива селски джазове-на физиономията му е изписано.Напишшете коментар за някой наистина интелигентен и заслужил човек, а вие ги въртите едни и същи пеазаани.

Добавете Вашия коментар

TOP