Адвокат Емил Колевичин отново застава начело на БСП в Разлог

17 Юли 2020 | 08:21
4 коментара
Общество

Адвокат Емил Колевичин отново застава начело на столетницата в Разлог. Той е избран за председател на структурата на БСП в административния център при провелата  се завчера общинска отчетно-изборна конференция, на която са присъствали 36 делегати. Номинации за председателския пост са получили трима души. Емил Колевичин е избран с гласовете на 23-ма  от  съпартийците си, а за досегашния председател и общински съветник в местния парламент Николай Дундалов  са гласували 13 делегати.

Третият, получил номинация, е другият общински съветник  Пламен Ботев, който е отпаднал от надпреварата при първото гласуване, което се е провело в събота.

Емил Колевичин бе председател на столетницата в Разлог до 2016 година след два изкарани мандата. Той не участва в надпреварата, тъй като според устава на БСП един председател може да изкара два последователни мандата. Тогава Николай Дундалов бе избран с мнозинство от  41 гласа от общо 63-ма делегати, а останалите гласове бяха разпределени между другите двама – Пламен Ботев и Галина Адамова.  

Промени има и в пленарния състав. Предстои да се избере изпълнително бюро и да се начертае програма за дейността на партийната организация.в.Струма

Добавени коментари

3981 публикува:
17 Юли 2020 | 09:51
Шофьор на нотариуса и разносвач на папки и документи...умрела опозиция, патерица на герберите,трябват нови лица, които имат поне малко акъл в главата и нямат обвързаности и зависимости, ама как ще се дели иначе общинската баница в Разлог, нали всички трябва да са доволни...
bsp razlog публикува:
17 Юли 2020 | 09:10
stiga s toq tatarski a zashto nikoi ot bsp ne kaza che krainov i kiril dobrev pravat v prevrata na bsp v darjavata nali kiril dobrev go komandorishe kak da deistva i prevze bsp razlog prez pokriva a ne prez vratata sashtiq e filma i v sandanski zatova stiga se opravdavate s tatarski prosto bsp si otivat v istoriqta bydeshteto e demokratichna balgariq
БСП - отвръщение публикува:
17 Юли 2020 | 08:48
Това се нарича преврат. Предишното ръководство увеличи местните депутати от 2 на 4, кеде беше другаря Колевичин. Това е краят на БСП-Разлог, всеки знае за задкулисните игри на Колевичин с Татарски и се досещаме какво ще последва, жалко за младите и енергичните изнесли предишните избори.
къде е сашо публикува:
17 Юли 2020 | 08:35
Ами сега какво стана с тоя бушон крайновия хахахахаха нема го на картата тоя е политически труп тава се очакваше. Браво че не стана кмет че си правише дискотеки и никой неможеше да му каже нищо.

Добавете Вашия коментар

TOP