АБВ ще подкрепи кандидатурата на Владимир Елезов за кмет на Благоевград и Тодор Янаковза за Петрич

02 Септември 2015 | 16:32
9 коментара
Политика
АБВ ще подкрепи кандидатурата на Владимир Елезов за кмет на Благоевград и Тодор Янаковза за Петрич

АБВ ще подкрепи кандидатурата на Владимир Елезов за кмет на Благоевград, за кандидат-кмет на Петрич партията издига Тодор Кирилов Янаков. Това каза председателя на ПП АБВ президент Георги Първанов по време на официална пресконференция след провелият се председателски съвет на ПП АБВ с участието на всички Общински председатели в Благоевградска област, предаде репортер на Pirinsko.com.

По думите му това са единствените две кандидатури, които до момента са утвърдени на Национален съвет на партията за област Благоевград.

„Искам да изразя своето удовлетворени, че тук в Благоевградския регион процеса на номинациите върви много успешно, силно и убедително и съм тук с голямо удоволствие, за да дам своята подкрепа най – напред за нашия кмет в областния център Владимир Елезов. Нашата подкрепа за него е много категорична и тя ще се изрази в поредица от действия“, заяви Първанов.

Той допълни, че е доволен от това, че в хода на провелото се заседание е разбрал, че Владимир Елезов вече има базата и основата за силна предизборна платформа, която ще бъде съгласувана, заедно с всички формации подкрепящи Елезов.

„Ще имаме единна програма, ще имаме единен план за действие в който и ние от центъра ще се включим активно, така че сигурен съм в Благоевград ще направим силна и убедителна кампания, каквато града заслужава. В Благоевград промяната трябва да се осъществи и мисля, че лицето носител на тази промяна ще бъде г-н Елезов“, категоричен бе Първанов.

Председателя на ПП АБВ изрази и своето удовлетворение от това, че партията ще подкрепи Тодор Янаков за кмет на Петрич. „Той е един млад човек, но въпреки своята младост е успял“, допълни Първанов.

Добавени коментари

до Първанов публикува:
03 Септември 2015 | 15:34
На знаем кой те подлъга да се захванеш с това менте Митко Атанасов,най-измамния и задлъжнял с пари човек в общината.
!!! публикува:
03 Септември 2015 | 12:43
След тези избори, проекта АБВ ще отиде в забвение, както и гс екип. Те поради това се и подкрепят, жалко само за хората, които им повярваха.
лекар публикува:
03 Септември 2015 | 09:40
АУТСАЙДЕРИТЕ ПО ПРАВИЛО СЕ ПОДКРЕПЯТ !!! СМЕШНИЦИ !!! КАКВОТО И ДА ПРАВИТЕ, СТЕ АУТ !!! ПО-ДОБРЕ СЕ ХВАНЕТЕ ДА ПОРАБОТИТЕ НЕЩО, А НЕ ДА ТЪРСИТЕ МАЗНО ПАРЧЕ ОТ БАНИЦАТА ЛЯНТЯЙ И НЕСРЕТНИЦИ !!!
койчо публикува:
03 Септември 2015 | 08:55
Адвокато ще се пукне от надувки и злоба, абе стой си в Симитли, ама и Поли те изгони..смешници...
Койчо от порой публикува:
03 Септември 2015 | 08:55
МЪКА,ГОЛЕМА МЪКА, ДАВАЙ еЛЕЗОВ, ТИ СИ ГРАДСКО МОМЧЕ, ТИЯ ПРИОДАНЦИ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ, А КВО ЛИ ИМА ДА СЕ ИЗТОЧВА ОТ ПИРИН, И АЗ СЪМ ЗА ПИРИН И СЕ РАДВАМ ЧЕ Е В А ГРУПА, АМА КАК ЩЕ Я КАРАМЕ БЕЗ ПАРИ И СПОНСОРИ, ЕЛЕЗОВ НЯМА ДА ИЗТОЧИ ПИРИН, ЗАЩОТО НЯМА КАКВО ДА ИЗТОЧВА, НЕ БЪРКАЙТЕ ЕДНОТО С ДРУГОТО УСПЕХ ЕЛЕЗОВ--
Пирин SS публикува:
03 Септември 2015 | 02:05
Ей, Владо ей педалче, пак ли искате с твоите приятелчета да източите Пирин, Кмета Камбитов го вкара в А група и сега се засилихте да ползвате облаги. Вземи да си биеш камшика и да си седиш при женати, стига е скучала. Не се занимавай с това, което не разбираш. То само Гоце може да ти вярва. Смешници.
Лудогорец публикува:
03 Септември 2015 | 02:00
Вл Елезов е още с костюмите, които му купи един мой познат за предишните избори. И добре, че му ги купи иначе щеше да ги изпие и изпуши, но той и без това профука много пари на Корнелия Нинова и Г. Ганджов. А дали е натрил носа на някой, ще го разберете на 25.10.2015г. Първанов явно е повярвал на Лъжеца Парцалев, че от Елезов ще стане кмет. Боже, божеее, колко мъка има в очичките на всичките...
макето публикува:
02 Септември 2015 | 23:24
Че е пълно с грешки-не е проблем.Но че всичко е несвързано написано-това е за личния ти лекар. Или направо за психиатър.
питанка публикува:
02 Септември 2015 | 16:46
И кво се пъчехте, не смеете на се опълчите на Първанов, ами що плачете като ... за..Браво Влади, натри им нусовете на тия хитреци..що търчат един през другу общината и те киснат.. ха сега да ги видим..като Насо им издърпа ушите..

Добавете Вашия коментар

TOP