Абитуриентите от ПМГ „Акад. С. Корольов” и 5 СУ “Георги Измирлиев” събраха очите на благоевградчани

27 Май 2022 | 10:13
0 коментара
Хайлайф
Абитуриентите от ПМГ  Акад. С. Корольов” и 5 СУ  Георги Измирлиев” събраха очите на благоевградчани

Феерия от красота и празнични емоции в областния център на Пиринско в последната вечер от балните фиести. Днес под светлините на прожекторите са абитуриентите от Природо-математическа гимназия „Акад. С. Корольов” и Пето средно училище „Георги Измирлиев“ в Благоевград.

Вувузели, свирки и клаксони озвучават цял следобед улиците на града, а зрелостниците с нетърпение очакват да изживеят емоцията от балната вечер.

Към 17 часа усмихнатите млади хора, пристъпващи с хъс към новия етап от живота си, запаметиха моменти от завършването си с прекрасна фотосесия на зелените площи при кампуса на Американския университет.

С пищни рокли и изискани костюми, в момента красивите абитуриенти дефилират по червения килим в центъра на града, бурно аплодирани от близки, приятели и случайни зрители, дошли да се полюбуват на младостта и красотата. Първи под празничната арка минават зрелостниците от ПМГ „Акад. С. Корольов”.

Еуфорията си казва думата, а абитуриентите крещят и викат от радост. Въртят се от обектив на обектив, всеки от който се бори да запечата лъскавата им визия.

С изискан тоалет, на дефилето присъства и благоевградчанката Алекс Богданска, която е дама на бала.

Това звездно шоу с грабващи окото тоалети ще продължи с купон до зори и много незабравими емоции за зрелостниците, които ще отпразнуват подобаващо края на един и началото на новия етап от живота им.

       

Източник: Вестник Струма

Добавете Вашия коментар

TOP