Абитуриенти от Рибново си спретнаха горско парти с офроуд преживявания, бране на гъби и богата трапеза

28 Септември 2023 | 08:33
0 коментара
Любопитно
Благоевград
Абитуриенти от Рибново си спретнаха горско парти с офроуд преживявания, бране на гъби и богата трапеза

Пикник, изпълнен с незабравими преживявания, си спретнаха абитуриентите на СУ „Йордан Йовков“ в Рибново. Верни на девиза „Един неразделен клас“, младежите и девойките от випуск 2024 бяха на горското парти с класния си ръководител – учителя по математика и информатика инж. Феим Мусанков, но не бе забравен и любимият им преподавател по физическо възпитание и спорт Ибрахим Къдриев.

 

Учителят И. Къдриев с част от учениците и огромните сърнели и с колегата си Ф. Мусанков като мастър шефове

 

Купонът в планината бе съпътстван и с бране на гъби, а групата се похвали с реколта от огромни сърнели и манатарки. На импровизираната кухня на открито бяха приготвени солидни количества вкусотии, а тостовете бяха с безалкохолни напитки. Последва и музикална забава с песни и танци, като за градуса на настроението допринесе специално осигурена тонколона, а тъй като нямаше истински барабани, то акомпаниментът на ударни инструменти бе на тави и други съдове.

Моменти от горското парти, изпълнено с много забавления и емоции На финала  дванадесетокласниците се натовариха на джипове и мотори и огласиха района с мощни отброявания

На финала дванадесетокласниците се натовариха на джипове и мотори, с които дойдоха, и огласиха района с мощни отброявания до 12 и скандирания „Уволнение“.

/Struma.bg

Добавете Вашия коментар

TOP