Абитуриент коленичи пред любимата: Ще се омъжиш ли за мен?

26 Май 2021 | 10:35
0 коментара
Любопитно

Възгласи „Горчиво!“ замениха превърналото се напоследък в ритуал броене от 1 до 12 в Казанлък по време на бал, където възпитаник на професионална гимназия „Иван Хаджиенов“ изненада приятелката си с венчален пръстен.

Емил Стефанов от 12 Б клас изненада съученичката си Севгюл Халил като внезапно падна на колене и подавайки й кутийката със златното бижу, я попита „Ще се омъжиш ли за мен?“. Развълнуваната красавица едва успя с разтреперан глас да отвърне „Да!“ и всички абитуриенти изригнаха в един глас „Честито и горчиво!".

За последен път подобно публично предложение за брак от страна на абитуриент е имало преди трийсетина години. Някои твърдят, че преди почти 4 десетилетия заветното „Да!“ изрекла Царица Роза преди началото на празничното шествие.

Че предложението за брак не е било хрумка от последната минута, го потвърждават профилите на двамата млади в социалната мрежа, където от две години насам имат множество техни общи снимки, подсказващи за щастливата развръзка на приятелството им, пише kazanlak.com

С 53 са по-малко завършващите дванайсетокласници от Града на розите през 2021 г., в сравнение с предходната, когато са завършили 557 ученици. В сравнение с по-предходната година, дори и с минимална разлика, по-малък е броят на казанлъшките младежи и девойки, които са тръгнали през 2020 г. по пътя на новия живот и реализация. 574 са абитуриентите през 2019 г. или 17 ученици повече в сравнение с 2020-а, и 70 повече от 2021-ва.

Добавете Вашия коментар

TOP