9 лв. за вода? Тази касова бележка от заведение на БГ морето изби рибата

10 Август 2022 | 14:11
0 коментара
Общество
9 лв. за вода? Тази касова бележка от заведение на БГ морето изби рибата

В края на миналия месец Ви показахме касова бележка от заведение в Миконос, която шокира потребители в социалната мрежа... а какво ще кажете за тази - тя е от България.

Прословутата касова бележка от таверна в Миконос вероятно е развалила плановете на част от хората да летуват в Гърция. А какво бихте казали за този касов бон, който е от бистро, намиращо се във Ваканционно селище "Оазис", Лозенец. Виждаме, че професионалният софтуер ясно е отпечатал цените на поръчаните от клиентите напитки, а те са - наливна бира, 500 мл. - 6 лева и минерална вода 1.5 л. само за... 9 лева.

Солено ли излиза гръцкото море? Тази СНИМКА май ще откаже мнозина

Бутилка минерална вода се продава за 9 лева - това не е ли леко скандална цена? Този въпрос си задават и потребители в социалната мрежа Фейсбук.

"По-добре да пия вода от морето", категорични са летовници.

Други смятат, че цената не е никак шокираща, ето какво пише Биляна Динкова: "Нормална цена за бар и за плажа, която включва и процент обслужване... Нормално е. А и тъй, като водата е един от най - ценните ни ресурси на планетата, цената е ОК."

"6 кинта за бира горе долу се приемат, ама 9 кинта за вода, била тя и Македонската Пелистерка, малко грубо, не я внасят от САЩ все пак!", пише Александър.

"Как не Ви омръзна да се излагате с тия сметки, не знам? Хората дават меню, виждате цената и когато не ви устройва не вземате. Ако е от бар на самообслужване същата работа, питате за цената и ако не е ок - чао.", коментира Мирела.

А какви са вашите впечатления от цените по заведенията на родното Черноморие - споделете в коментарите.

9 лв. за вода? Тази касова бележка от заведение на БГ морето изби рибата

Добавете Вашия коментар

TOP