8 фирми в конкуренция да санират сградата на онкоболницата в Благоевград срещу близо 1,3 млн. лв.

25 Май 2022 | 10:26
0 коментара
Бизнес
8 фирми в конкуренция да санират сградата на онкоболницата в Благоевград срещу близо 1,3 млн. лв.

Осем фирми и обединения, сред които единствената благоевградска е „Престиж бизнес-93“ на Любен Янев и Георги Шапков, влязоха в конкуренция за извършване на спешен ремонт на сградата на общинската онкоболница в Благоевград. 1 278 872 лв. е прогнозната цена, обявена от общината за ремонт на покрива, топлоизолиране и подмяна на дограмата, за които общината ще кандидатства от фонд „Бедствия и аварии”.

Управителят на Специализираната болница по онкология „Св. Мина“ д-р Теодор Велчев алармира, че заради течащия покрив, старата дограма, която не може да уплътни прозорците, и растящите цени на тока разходите за отопление рязко са скочили.

Да извършат спешния ремонт се кандидатират пет столични фирми – „НСК София“ ЕООД на Светлин Владимиров, „Сетатех“ ЕООД на Мария Рандова, „Билд инженеринг 09“ ООД на Георги Владимиров, както и обединението „Еврострой 2022“ ДЗЗД на „Гипстрой“ ЕООД на Александър Симеонов и „Евробулпроджект“ ЕООД на Иван Иванов.

Документи за участие в поръчката са подали и две самоковски фирми – „Бобстрой БГ“ ЕООД на Жана Нанова и „Козирог-95“ на Юлиян Димчев.

Комисията начело с Мила Янева-Миндова ще разгледа офертите и ще се произнесе дали всички дружества отговарят на изискванията на общината и ще се допуснат до отваряне на ценовите предложения.

Източник: Вестник Струма

Добавете Вашия коментар

TOP