5 рецепти за понижаване на кръвната захар, завещани от Ванга!

12 март 2019 | 18:47
1 коментара
5 рецепти за понижаване на кръвната захар, завещани от Ванга!

Ефектът на тези доказани във времето рецепти на Ванга за сваляне на висока кръвна захар и кръвно налягане, е признат от хиляди нейни последователи – силата им е сравнявана с чудо!

С истинско чудо е сравнявана от пациентите силата на тези пет стари, но доказано ефективни рецепти на голямата пророчица Ванга. С тях веднъж завинаги се свалят високата кръвна захар, както и високото кръвно налягане.

Мнозина страдащи от диабет българи не спират да публикуват разултатите от кръвните си изследвания по здравни форуми и да благославят баба Ванга за „златните“ й лечебни рецепти. Точно тях ви предлагаме в този материал като може да си изберете една или няколко от тях – взаимно съвместими са.

Рецептите на голямата баба Ванга за лечение на диабет и сваляне на висока кръвна захар, са известни и в чужбина

Първата рецепта на Ванга за лечение на диабет и сваляне на кръвната захар е с праз. Взимат се 4 глави праз и се нарязват на дребни парчета. Слагат се в един буркан и се поливат отгоре с два литра бяло вино. Оставят се да престоят в продължение на 15 дни, а после течността се прецежда и се пие по една малка чашка три пъти всеки ден, около 30 минути преди хранене.

Другата рецепта за лечение на диабет и високо кръвно на великата Ванга е от четири лъжици черна боровинка, които се заливат отгоре с 600 грама вряла вода. Оставяме тази смес да престои за четири часа и после я прецеждаме. Взимаме от нея по 200 грама отново три пъти дневно.

Третата рецепта е от шест листа на индрише, които варим в половин литър вода. Течността трябва да ври, докато не изври половината част от нея. След това оставяме да изстине и взимаме от нея пак три пъти на ден, преди храненето.

Много ефективна и даваща невероятни резултати рецепта на Ванга за сваляне на кръвната захар е и тази с кисело мляко. Всяка сутрин и всяка вечер трябва да приемаме по една чаена чашка кисело мляко, в която сме смесили млякото със сока от 1 лимон. Процедурата се прави всеки ден в течение на 20 поредни дни.

И последната, но не по ефективност рецепта против диабет на Ванга, е с 10 грама имел, които трябва да накиснем за една вечер в по-хладка вода. Сутринта прецеждаме течността и пием от нея по една чашка всеки ден, докато показателите на кръвната захар се нормализират.


Още рецепти публикува:
12 март 2019 | 21:49
Дайте сега някоя рецепта от владиката Серафимчо.До сега той даде само една-да се освободи отец Ангел. Нещо друго знае ли?

Добавете Вашия коментар!