5 пътни инцидента са станали през почивните дни в Пиринско

24 Август 2015 | 11:47
0 коментара
Криминално
5 пътни инцидента са станали през почивните дни в Пиринско
  1. През изминалите почивни дни, на територията на област Благоевград, са станали следните ПТП:

На 21.08.2015г. около 15:50 часа на ул.”Славянска” в гр.Благоевград, лек автомобил „Мерцедес” с 45-годишен водач от гр.Симитли, движейки се с несъобразена с пътната обстановка скорост, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в лек автомобил „Опел Кадет” с 63-годишен водач от гр.Благоевград. Вследствие на инцидента е пострадала 74-годишна жена, пътуваща в лекия автомобил „Опел Кадет”, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в кръвта на водачите се отрицателни.

На 21.08.2015г. около 16:40 часа на ул.”Полк.Дрангов” в гр.Благоевград, лек автомобил „Фолксваген Джета” с 18-годишен водач от гр.Благоевград, неспазвайки необходимата дистанция, удря в задната му част, намалящ скоростта и спиращ пред него лек автомобил „Сузуки Витара” с 40-годишен водач от гр.Благоевград. Вследствие на инцидента 40-годишният водач е получил порезна рана в областта на лявата вежда, като след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в кръвта на водачите са отрицателни.

На 22.08.2015г. около 09:50 часа в района на пътя за с.Делвино, лек автомобил „Опел Зафира” с 33-годишен водач от гр.Благоевград, не пропуска и удря, движещ се по път с предимство лек автомобил „Фолксваген Поло” с 52-годишен водач от гр.Благоевград. Вследствие на инцидента, с натъртване в областта на гърдите, е пострадала жена на 50 години от гр.Благоевград, която е пътувала в лекия автомобил „Фолксваген Поло”. Пробите за наличие на алкохол в кръвта на водачите са отрицателни.

На 22.08.2015г. около 14:55 часа в района на разклона за с.Буково, общ.Гоце Делчев, лек автомобил „Фолксваген Пасат” с 19-годишен водач от с.Буково, на десен завой от пътното платно навлиза в насрещната лента за движение и се блъска в движещ се по нея лек автомобил „Тойота Пикник” с 52-годишен водач от гр.Гоце Делчев. Вследствие на инцидента, без опасност за живота, са пострадали: водачът на лекия автомобил „Фолксваген Пасат”, който е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград с разместен шиен прешлен, жена на 47 години от гр.Гоце Делчев, пътуваща в лекия автомобил „Тойота Пикник”, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение и жена на 36 години от гр.Гоце Делчев, пътуваща в лекия автомобил „Тойота Пикник”, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

На 23.08.2015г. около 08:30 часа на пътя между с.Падеш и с.Лешко, лек автомобил „Опел Вектра” с 49-годишен водач от гр.Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излиза в дясно от пътя и се преобръща в крайпътни храсти. След извършен медицински преглед водачът на автомобила е освободен без наранявания. Пробата за наличие на алкохол в кръвта му е отчела отрицателен резултат.

Добавете Вашия коментар

TOP