5 лелки от детските градини в Белица и Краище след слух за уволнение си взеха болнични, ядосан, кметът Р. Ревански обяви: Изпросиха си го!

12 Ноември 2016 | 05:41
1 коментара
Общество
5 лелки от детските градини в Белица и Краище след слух за уволнение си взеха болнични, ядосан, кметът Р. Ревански обяви: Изпросиха си го!

5 лелки от детските градини в Белица и с. Краище вчера не се явиха на работа и поставиха на сериозно изпитание ръководствата на детските заведения, които трябваше да направят нова организация, за да могат децата да изкарат деня безпроблемно.

Слухове, че жените са уволнени от кмета Радослав Ревански, вчера го накараха лично да се поинтересува чрез директорките какво се случва.

„От половин година имам информация, че няколко жени от персонала на градините не работят нищо, по цял ден се занимават само с клюки и интриги и плюят Общинската администрация”, коментира пред вестник „Струма” Ревански. Не познавам нито една от тях, не им знам имената, но предполагам, че това са същите, които днес /б. р. вчера/ не са отишли на работа. Разбрах, че имат болнични, но фактът, че го правят заедно, показва, че има умисъл в действията им. Не съм подписвал никакви заповеди за уволнение, но с масовото им поболяване смятам, че си го заслужиха. Ще разпоредя болничните на всички поболели се да бъдат проверени и ако има съвпадение между онези, от които директорките ми се оплакват, и тези, ще ги уволня”.

Поради разформироване на консорциума „Еко Мусала” - общинската фирма, която години наред натоварва бюджета на общината с недоказани разходи за гориво, като безработни ще посрещнат следващия месец и двама от служителите в едноименната фирма, която бе част от фирменото обединение. Слуховете за уволнението на общинската счетоводителка Джемиле Сапунджи обаче искрено изненадаха Р. Ревански. Жената се върна от майчинство, с нея работим отлично и затова мисля, че става въпрос за предизборен компромат, предположи общинският кмет.

Според него мълвата за масовите уволнения се пуснала, след като той сутринта подал жалби в прокуратурата и полицията, че Лазар Липев и Алия Гърленски от Белица събират лични карти в ромската махала и уговарят местните за кого да гласуват.Струма

Добавени коментари

асан публикува:
12 Ноември 2016 | 19:09
Тоя плондир Л.Липев бил много оправен краде трупи,копува гласове -плаче за панделата,но с тая власт няма да го видим там!

Добавете Вашия коментар

TOP