46-г. мъж от Симитли е ранен в катастрофата с обърнатия камион край Бело поле

17 Септември 2015 | 14:23
0 коментара
Криминално
46-г. мъж от Симитли е ранен в катастрофата с обърнатия камион край Бело поле

46-годишен мъж от Симитли е пострадалият при обръщането на камиона край Бело поле. Той е шофьорът на тежката машина, която била пълна с пръст. Приет е в Спешно отделение на благоевградската болница. 

Водач на товарен автомобил пострада леко, след като камионът му се преобърна от временен път при строителството на ЛОТ-2 от АМ "Струма" край Благоевград.

Сигналът за инцидента е подаден към 13.10 ч. днес от с. Бело поле. Движейки се плътно вдясно по трапецовидният насип на временен път, който поддава, след което камионът се преобръща на дясната си странична част. Водачът му е контузна рана на челото, транспортиран е за обстоен преглед в МБАЛ-Благоевград.

Камионът превозва пръст за настилане трасето на бъдещата магистрала от Дупница до Благоевград. Инцидентът става на края на виадукта над река Струма, по който трасето на лота слиза от м. „Антените” на 3 км. преди Благоевград и преминава на десния бряг на река Струма под село Българчево.

На мястото на инцидента пристигна полиция и линейка. ЛОТ-2, по който кипи усилен труд, трябва да бъде завършен до края на месец октомври. /БГНЕС

Добавете Вашия коментар

TOP