42 хиляди лева е сумата събрана от продажбата на билети в мача на Пирин срещу Левски

24 Февруари 2023 | 12:36
2 коментара
Бизнес
42 хиляди лева е сумата събрана от продажбата на билети в мача на Пирин срещу Левски

С благодарност към нашите привърженици!

Уважаеми привърженици, три дни преди поредния ни домакински мач - този срещу Черно море и няколко дни след двубоя с Левски, се обръщаме към с вас с голяма благодарност! Благодарим Ви за великата подкрепа от трибуните, благодарим Ви за билетите, които закупихте по всякакъв начин, включително и онлайн от всички точки на България и света с цел да подпомогнете клуба в деликатната ситуация, в която се намира.
В тази връзка съобщаваме, че сумата събрана от продажба на билети в домакинството срещу Левски е 42 000 лв. Средствата са похарчени за частично изплащане на възнагражденията на футболистите и някои крайно належащи разходи.
Поглеждайки към двубоя в понеделник, Ви призоваваме отново да застанете зад отбора! Нека заедно напълним "Гнездото" и покажем, че фенове, отбор и клуб сме способни да защитим достойно името на любимия Пирин, името на Благоевград !
Нека тези, които нямат възможност да дойдат на стадиона, да демонстрират своята подкрепа, купувайки билети за срещата онлайн или в нашия фен магазин!
Пирин е голема планина!
Онлайн билети може да купите тук: https://shortest.link/ixeJ
 

Добавени коментари

чуденка публикува:
24 Февруари 2023 | 18:22
Хмммм, доста съмнително ми се струва само толкова малко пари да са събрани. На стадиона имаше поне 6000 човека + онлайн билетите, би трябвало да има поне 75 000 лв. събрани.....
Фен публикува:
24 Февруари 2023 | 13:11
42 000лв. означава 3500 продадени билета. При това с онлайн билетите. Скромно, да не кажа срамно.

Добавете Вашия коментар

TOP