42-годишен мъж от Сандански пострада тежко, след като до главата му гръмнала една от въздушните възглавници на ТИР

22 Септември 2016 | 09:21
0 коментара
Общество
42-годишен мъж от Сандански пострада тежко, след като до главата му гръмнала една от въздушните възглавници на ТИР

42-годишен мъж от Сандански пострада тежко вчера по обяд, докато ремонтирал ТИР в гараж до гл. път Е-79. Илко Петров бил легнал под камиона, когато изведнъж до главата му гръмнала една от въздушните възглавници. Налягането в нея е със сила 10 атмосфери, вследствие на удара той получил голяма открита рана.

На мястото имало други шофьори от фирма "Запрянов EMGI" ООД, които станали свидетели на трудовата злополука. Мъжете веднага позвънили на тел. 112, а след това и на шефа на фирмата Марян Запрянов, който мигновено пристигнал на мястото на инцидента.

Линейка от ФСМП - Сандански транспортирала окървавения мъж в приемно отделение с травматичен шок и рана на главата. Веднага му е направен скенер, който диагностицирал, че Ил. Петров е със счупен нос и фрактура на черепа, но без кръвоизлив в мозъка. Той е настанен за лечение в реанимация на санданската болница.  
В болничното заведение пристигнаха и разследващи полицаи. Собственикът на фирмата, видимо притеснен, чакаше да чуе резултатите за състоянието на работника му.

Той каза пред репортер на вестник "Струма", че Илко Петров е на работа при него на трудов договор. След инцидента пострадалият е бил контактен, но не помнел какво точно се е случило. 

Добавете Вашия коментар

TOP