4 зодии, за които Петък 13-и ще е напрегнат

13 Май 2022 | 06:21
0 коментара
Любопитно
4 зодии, за които Петък 13-и ще е напрегнат

Петък 13-и има слава на фатален ден. Много хора се притесняват, че тогава ще им се случи нещо лошо и няма да имат късмет. Първият Петък 13-и за годината е тук и наистина може да е по-стресиращ за някои зодии. Ето кои трябва да внимават, според “Elite Daily”.

Близнаци

Във вторник Меркурий започна ретроградното си движение в Близнаци, така че сега тези зодии чувстват ефектите и от това. Сякаш те са мишените и затова се чувстват в лошо настроение и леко отпаднали. Меркурий е тяхната управляваща планета и през периода животът им може да се преобърне, те да загубят посоката си. В петък ще усетят негативното влияние силно. За щастие, те могат да се справят с всичко и смятат, че драмата прави живота по-интересен.

Лъв

Може да има нещо, което пречи на връзката им да се развива. В петък ще почувстват, че отговорностите започват да им тежат, особено, що се касае до романтичната връзка. Ако тя не отговаря на очакванията им, може би е време да си починат малко или да направят крачка назад, за да не кажат нещо, което не мислят наистина. Нека поговорят с партньора или да направят анализ, когато ситуацията се успокои. Сега не е време за грандиозни решения.

Водолей

Чувстват огромно напрежение и някакъв натиск, защото много държат да постигнат успехи. Имат много задачи и задължения на Петък 13-и и може да стигнат до точката си на пречупване. Вместо да се панират и да полудяват, когато нещата станат трудни, да запомнят, че са преминали през много по-лоши неща и са се справили добре. Може да преувеличават леко. Петък ще е труден, но няма да ги събори и не е краят на света.

Скорпион

Те са на прага на огромна трансформация. В петък ще имат усещането, че се приближават все повече до голямо събитие, което ще преобърне живота им. Все пак, само след няколко дни ще има лунно затъмнение в знака на Скорпион и това ще разтърси света им. Засега нека оставят нещата да се случват, без да се опитват да ги променят. Няма какво повече да направят. Нека вярват, че вселената им пази гърба, защото е така. И съдбата ги зове.

Добавете Вашия коментар

TOP