4 пътни инцидента са станали през почивните дни в Благоевградско

18 Януари 2016 | 13:19
0 коментара
Общество
4 пътни инцидента са станали през почивните дни в Благоевградско
  1. През изминалите почивни дни, на територията на област Благоевград, са станали следните ПТП.

На 15.01.2016г. на ул.”Младост” в с.Първомай, общ.Петрич е станало ПТП с материални щети между лек автомобил „Опел Вектра”, управляван от И.Б./38г./ от с.Първомай и лек автомобил „Опел Астра”. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водачите на автомобилите е отчела наличие на 2,64 промила алкохол в издишания въздух на И.Б. Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

На 16.01.2016г. около 05:20 часа на пътя между с.Абланица и с.Боголин, общ.Сатовча, товарен автомобил „Опел Мовано” , управляван от Е.К./37г./от с.Боголин, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой излиза в страни от пътното платно и се блъска в мантинела. Вследствие на инцидента, с навехната лява ръка, е пострадал водачът на автомобила, като пробата за наличие на алкохол в издишания въздух е отчела 1,29 промила.

На 17.01.2016г. около 12:30 часа на път II-84 в района на жп спирка Генерал Ковачев, лек автомобил „Шкода Октавия” с 31-годишен водач от гр.София, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента, без опасност за живота, са пострадали водачът на автомобила и 41-годишен пътник в него от гр.София, които са настанени за лечение в МБАЛ-Разлог. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водачът на автомобила е отрицателна.

На 17.01.2016г. около 21:20 часа в участъка между гр.Гоце Делчев и с.Марчево, общ.Гърмен, лек автомобил „Форд Ескорт” с 34-годишен водач от гр.Гоце Делчев, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой излиза в дясно на платното за движение и се  преобръща в крайпътен скат. Вследствие на инцидента, без опасност за живота, е пострадал водачът на автомобила, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в кръвта му е отчела отрицателен резултат.

Добавете Вашия коментар

TOP