4 пътни инцидента са станали през изминалото денонощие в Благоевградско

06 Октомври 2015 | 11:30
0 коментара
Криминално
4 пътни инцидента са станали през изминалото денонощие в Благоевградско
  1. През изминалото денонощие, на територията на област Благоевград, са станали следните ПТП:

На 05.10.2015г. около 06:30 часа на път II-19 е станало ПТП, при което лек автомобил „Форд Маверик” с 60-годишен водач от гр.Кресна, движейки се в посока от местността „Предел” към гр. Разлог, блъска внезапно изскочил на пътното платно кон. Вследствие на инцидента, с разкъсно-контузни рани в областта на главата и ръцете, е пострадал водачът на автомобила. Същият е настанен за наблюдение в МБАЛ-Разлог. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водача е отрицателна.

На 05.10.2015г. около 14:30 часа на пътя между гр.Гоце Делчев и с.Дъбница, лек автомобил „Опел Вектра” с 21-годишен водач от с.Долно Дряново, общ.Гърмен, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в стадо крави, пресичащи пътното платно. В следствие на инцидента, едно от животните се блъска в изчакващ на платното за движение лек автомобил „БМВ”. С охлузна рана в областта на челото е пострадал 18-годишен младеж от с.Долно Дряново, пътуващ в лекия автомобил „Опел Вектра”. След извършен медицински преглед, същият е освободен за домашно лечение.

На 05.10.2015г. около 16:30 часа  в с.Плетена, общ.Сатовча, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, е извършена проверка  на лек автомобил „БМВ” с неправоспособен 16-годишен водач от с.Плетена. По време на проверката водачът на автомобила извършва неправилно маневра на заден ход и преминава през долен, десен крайник на полицейски служител, блъска и нанася материални щети на спрелия зад него служебен автомобил, собственост на ОДМВР-Благоевград, след което напуска местопроизшествието. Водачът на автомобила е задържан. По случая е образувано досъдебно производство.

На 05.10.2015г. около 17:35 часа в района на кръстовище, образувано от ул.”Рокфелер” и ул.”Цар Симеон” в гр.Петрич, специален автомобил „Мерцедес” с 31-годишен водач от гр.Петрич, собственост на МБАЛ-Петрич,  при завиване на ляво не пропуска и блъска, движещ се направо по ул.”Рокфелер” мотоциклет „Ямаха” с 25-годишен водач от гр.Петрич, който не притежава валидна категория, към която спада управляваното от него МПС. В следствие на инцидента, с фрактура на дясна, бедрена кост е пострадал водачът на мотоциклета, който е настанен за лечение в МБАЛ-Петрич.

Добавете Вашия коментар

TOP