37-годишен шофьор от Кюстендил го закъса здраво!

11 Април 2024 | 01:05
0 коментара
Криминално
Кюстендил
37-годишен шофьор от Кюстендил го закъса здраво!

37-годишен неправоспособен водач на л.а. „Фолксваген“ е задържан вчера от кюстендилски полицаи. Служителите извършили проверката на ул. „Цар Симеон“ в Кюстендил, установили, че СУМПС му е отнето за управление след употреба на наркотично вещество. Водачът е отказал да му бъде направен тест, както и да му бъде взета кръв за анализ. При последвалите процесуални действия в къщата, обитавана от него в с. Слокощица, е открита и иззета бучка барбитурати. Видът на веществото е установен с полеви наркотест. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

41-годишен Кюстендилец е задържан вчера от служители на РУ Кюстендил за притежание на наркотично вещество – от жилището му е иззета опаковка канабис, по време на провежданите процесуални действия е открит и полиетиленов плик със суха листна маса, укрит върху тавана на асансьора на жилищната сграда. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Образувано е досъдебно производство по случая, уведомен е дежурен прокурор.

57-годишен мъж, обявен за издирване с телеграма на ГДНП – МВР по искане на  ИНТЕРПОЛ – Скопие, е установен вчера в Кюстендил, той е с двойно гражданство/българско и македонско/ и 24-годишна кюстендилка, обявена за общодържавно издирване от СДВР. Уведомени са издирващите ги структури.

Вчера дупнишки полицаи са установили извършителката на кражба на скъп парфюм от търговски обект в града – тя е 60 –годишна жителка на Бобов дол. Работата по образуваното досъдебно производство продължава, уведомен е дежурен прокурор.

3 пожара са гасили екипи на районните служби ПБЗН вчера, горели са сухи треви и отпадъци. Щети не са допуснати.

Добавете Вашия коментар

TOP