34-годишен мъж е с опасност за живота при пътен инцидент на пътя Петрич - Първомай

05 Август 2015 | 10:12
0 коментара
Криминално
34-годишен мъж е с опасност за живота при пътен инцидент на пътя Петрич - Първомай
  1. През изминалото денонощие, на територията на област Благоевград, са станали две ПТП, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР - Благоевград.

На 04.08.2015г. около 18:20 часа на пътя между гр.Петрич и с.Първомай в района на разклона за местността „Мездра”, лек автомобил „Опел Корса” с 54-годишен водач от с.Самуилово, общ.Петрич, движещ се в посока от гр.Петрич към с.Първомай, изпреварвайки лек автомобил „Фолксваген Голф” с 50-годишен водач от гр.Петрич, който в този момент е завивал на ляво се удря в него, като вследствие на удара между двата автомобила, лекия автомобил „Опел Корса” се отклонява и излиза в ляво от платното за движение, при което удря лек автомобил „Форд Ескорт”, паркиран на банкета в ляво от пътното платно. Вследствие на удара, лекия автомобил „Форд Ескорт” притиска към крайпътно дърво, намиращият се в този момент зад него, 34-годишен мъж от гр.София. В резултат на инцидента, без опасност за живота, е пострадал водачът на лекия автомобил „Опел Корса”. С опасност за живота е пострадал 34-годишният мъж от гр.София, който е транспортиран за лечение в УМБАЛСМ „Пирогов” – София.

На 05.08.2015г. около 01:10 часа, лек автомобил „Волво” с 18-годишен водач от гр.Сандански, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост от жп гара – Сандански към ПП-1 Е-79, излиза в дясно от платното за движение и се преобръща в крайпътно дере. При инцидента, без опасност за живота, е пострадал водачът на автомобила, който е настанен за наблюдение в МБАЛ-Сандански.

  1. От полицейски служители на РУ-Петрич, около 23:44 часа на 02.08.2015г. на пътя между с.Кърналово и с.Кавракирово, е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф”. С техническо средство е установено, че Д.М./38г./ от с.Михнево е управлявал автомобила с наличие на 1,80 промила алкохол в издишания въздух. Срещу лицето е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б от НК.

Добавете Вашия коментар

TOP