32-годишна жена пострада при пътен инцидент на АМ“Струма“ край Сандански

14 Май 2017 | 13:16
0 коментара
Общество

32-годишна жена пострада след сблъсък с камион на АМ“Струма“ край Сандански. Жената е настанена в санданската болница със счупена ръка, рана на главата и разкъсан пръст.

Инцидентът е станал около 12:00 часа на магистралата при отбивката за село Катунци.

При пътнотранспортното произшествие няма други пострадали, нанесени са само материални щети. В следствия на катастрофата, временно, движението в района, където е възникнала се извършваше в изпреварващата лента, а товарните превозни средства изчакваха на място. Ограничението бе в сила за 3 часа, но въпреки това нямаше образували се задръствания или колони от автомобили.

По рано днес врижна катастрофа между 4 леки автомобила и един товарен затрудниха движението по ГП Е-79 край Благоевград.

Около 11 часа на входа на Благоевград в местността „Полигона“ водачът на „Фиат“ запива, навлиза в насрещното и се удря в задната лява част на цистерна „Волво“. Водачът на лекия автомобил е транспортиран в спешно приемно отделение на МБАЛ-Благоевград.

Вследствие на сблъсъка между тира и леката кола водач на „Опел – Зефира“ намалява, тъй като насреща му идва ТИР-ът, който е със спукана предна гума и е неуправляем. „Опелът“ спира а в него се врязват още два автомобила – „Ауди“ и „Опел - Астра“.

За щастие няма пострадали, но има сериозни материални щети. Катастрофата затвори ГП Е-79 за 15 минути, след което полицаите започнаха да пропускат автомобилите само в едната лента. 

Добавете Вашия коментар

TOP