30 деца се включиха в състезание по колоездене за Честит празник Крупник

29 Август 2020 | 14:54
0 коментара
Спорт

30 деца се включиха в състезанието по колоездене по повод празника на село Кпупник днес. С голямо вълнение, младите колоездачи бяха час по-рано на трасето. Състезанието се проведе по всички правила със съдии, награди и подаръци. То стартира с разясняване на регламента и правилника за провеждането му. Участниците бяха разделени на 2 кагегории: I-ва – деца от 7 до 11 години и II-ра - за деца от 12 до 15 години.

 

Най-малките, можещи да карат колело дадоха старт на мероприятието. Това бяха Александър Зулямски, който е на 4 години, Мария Златинова – на 5 години, Адриана Златкова – на 5 години и Любов Андреева – 6 години.

 

В първа категория, с най-бързо време 40,70 сек. и награда за първо място, се класира Андрей Василев, който е на 10 години. На второ място, с време 41,73 сек., бе Антон Самарджийски – на 9 години и на трето, с време 42,30 сек., Андрей Самарджийски, който е на 7 години.

 

При по-големите, с времето от 36,10 сек., на първо място се класира Катерина Равначка – на 12 години, на второ с 37,32 сек. – Рамона Николова и на трето Александър Лазаров – на 12 годиди, с време 37,73 сек.

 

Голямо колело, тротинетка, топки, забавни занимателни игри бяха раздадени от кмета на Крупник – Иванка Чакалска на победителите в състезанието. Всички останали участници получиха грамота. 

 

"Честит празник! Желая на всички много здраве и щастие! Тази година празникът е различен, но нека не забравяме, че празниците са и в сърцата ни! Нека запазим разума в себе си, нека се опазим здрави! Празници е имало винаги и ще продължава да има и за напред!“ – поздравява жителите на Крупник, кметът на селото Иванка Чакалска.

 

Припомняме, че ежегодно, в последната събота от август в Крупник е голям празник. Съботата на Младежкия събор – празник на младостта, празник на Крупник. Тази година, празникът ще бъде различен. Различен, поради епидемичната обстановка в страната и разума да се опазим живи и здрави. Събор няма да има, празнична програма също, но за жителите и гостите на село Крупник, са подготвени редица спортни събития.

Празникът продължава довечера от 18:00 часа на Арена Крупник с традиционните футболни срещи между ветераните на Левски Крупник и Миньор Брежани, както и на отборите на кметовете и горските служители с гостите на Витоша Бистрица.

Добавете Вашия коментар

TOP