3 пътни инцидента са станали през почивните дни в Пиринско

21 Декември 2015 | 12:41
0 коментара
Криминално
3 пътни инцидента са станали през почивните дни в Пиринско

На 18.12.2015г. около 18:40 часа на пътя между с.Кочан и с.Сатовча, лек автомобил „Опел Астра” с 25-годишен водач от с.Кочан, в района на кръстовище, образувано с път III 197 и наличие на знак Б1 не пропуска и блъска, движещ се по път с предимство лек автомобил „Форд” с 27-годишен водач от с.Слащен.

Вследствие на инцидента, без опасност за живота, са пострадали: 21-годишна жена от с.Кочан, пътуваща в лекия автомобил „Опел Астра”, която е настанена за лечение в МБАЛ- Гоце Делчев с контузии на главата и гръдния кош и пътуващите в лекия автомобил „Форд”: 51-годишна жена от с.Слащен, която е настанена за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев, 58-годишен мъж от с.Слащен, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение и 24-годишна жена от с.Вълкосел, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в кръвта на водачите са отрицателни.

На 20.12.2015г. около 14:50 часа на пътя между с.Делчево и гр.Гоце Делчев, лек автомобил „Фолксваген Голф” управляван от А.М./30г./ от гр.Гоце Делчев, на ляв завой излиза от платното за движение и се блъска в крайпътна канавка, като допуска ПТП с материални щети. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водачът е отчела наличие на 2,16 промила алкохол в издишания въздух. Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо производство.

На 20.12.2015г. около 18:40 часа на ПП1 Е-79 в района на с.Кулата е станало ПТП, при което лек автомобил „БМВ” с 48-годишен водач от гр.Благоевград, блъска  излязла на пътното платно крава, вследствие на което е пострадало 15-годишно момче от гр.Благоевград, пътуващо в лекия автомобил. На момчето е извършен медицински преглед, като е констатирана охлузна рана на челото. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водачът на автомобила е отрицателна.

Добавете Вашия коментар

TOP