3 нощувки за 3425 лева за Нова година в двойна стая

14 Октомври 2022 | 10:51
1 коментара
Бизнес
3 нощувки за 3425 лева за Нова година в двойна стая

Започнаха офертите за коледно-новогодишните празници, сочи проучване на Plovdiv24.bg. Хотели и заведения тепърва ще се опитват да ни изкушават с предложенията си за новогодишната нощ.

Доста любопитно предложение пусна на официалната си интернет страница луксозен хотел във Велинград, чието име по обясними причини ще спестим. Най-евтиният пакет за 3 нощувки в двойна стая с включени закуски и вечери е 3425 лева.

4280 лева пък ще трябва да платят желаещите да нощуват 3 вечери в същия хотел, но в „двойна стая делукс панорама“.

Наемането на ВИП апартамент пък ще ви струва 7880 лева за три преспивания. В посочените цени не е включен туристически данък, който се доплаща в размер на 2,02 лв. с ДДС на ден за възрастен и дете над 12 години, уточняват от хотела.

В офертите влиза новогодишна вечеря, празнична програма през целия пакет, празнична детска анимация, закуски на блок маса с богат избор от храни и напитки, включително кафе еспресо и фрешове, вечери на блок маса с разнообразие от салати и предястия, топъл и студен бюфет, месни и безмесни деликатеси, десерти, ползване на голям и модерен SPA център.

Добавени коментари

Въведете име... публикува:
14 Октомври 2022 | 11:32
Хихи...ще има 2,3, семейства"гъзари", които ще се тагнат от вип*хотела, ей така, за завист...а ние обикновените*разбир се , че в ЧУЖБИНА, хем по изгодно, хем по вип*,хем и екскурзия и почивка в едно...!

Добавете Вашия коментар

TOP