27-годишна красавица от Сандански изгря в „Откраднат живот“

25 Март 2019 | 20:14
0 коментара
Общество

Красивата санданчанка Кристина Павлова блесна на телевизионния екран в ролята на анестезиологична сестра в българската суперпродукция “Откраднат живот”. Амбициозната и нахъсана за множество проекти синеока красавица е дъщеря на известни лекари в Сандански. Баща й д-р Павлин Павлов е невролог, а майка й д-р Бърдарска е началник на Клинична лаборатория в санданската болница.

Кристина е завършила средното си образование в родния Сандански, след това “Право” в ЮЗУ – Благоевград. Освен че е юрист, тя е още блогър, стилист, а сега и актриса. От малка има страст към изкуството и литературата. С изваяното си тяло и изящната си красота участва във фотосесии.

Кристина е само на 27 г. и не спира да преследва и осъществява всяка своя мечта с хъс и амбиция. Пред медиите санданчанката се представя по следния начин:

„Родена съм в Сандански през вече далечната 1992 година. Прекарах детството и тийнейджърските си години в моя роден град, но след като завърших гимназия, животът ме отведе в Благоевград. Още от ранни детски години имам усет и влечение към изкуството и литературата. Помня, че когато бях в 4 клас, мечтата ми бе да издам книжка. В онези времена нямаше как всеки да стане издаван автор, затова, амбицирана, взех едно блокче, прегънах го като книжка, написах произведенията си в нея и изрисувах страниците. Направих няколко екземпляра за близките ми и всички бяха много впечатлени и горди с мен (или поне добре се преструваха).

В Благоевград прекарах невероятните и познати на всички студентски години. Завърших специалност „Право”. Правото, актьорството и блогърството на пръв поглед са изцяло различаващи се сфери, но не е съвсем така. За кандидатстудентския изпит за млади юристи се полагат изпити по литература и история. Всичко е завързано в една здрава основа. Да бъдеш юрист не представлява наизустяване на скучните закони, а напротив, изисква въображение, идейност и много четене. В настоящия момент моята основна професия е в сферата на корпоративното право и застраховките.

Въпреки че работата ми е динамична и всеки ден се изправям пред нови казуси, моята хаотична същност иска още. Затова започнах плахо да насочвам вниманието и енергията си към блогърството. В блога не само разказвам за сериала, но и работя заедно с професионален фотограф и наш подпис са идейните фотосесии, съчетани с авторски текст“, казва за себе си Кристина.

За „Струма” тя разказа: “В момента живея и работя в София, но преди две години бях в САЩ, където живях около година. Прибрах се на родна земя, защото сметнах, че искам да се развивам в България. Да живееш и работиш в чужбина не се доближава ни най-малко до приказката, която всички си представят. Стига да бъдеш амбициозен и да положиш труд, в България можеш да живееш добре. Родният Сандански е моята слабост, но за съжаление се прибирам у дома само за да си почивам. Прибирам се поне веднъж месечно, понякога и два пъти.

За снимачната площадка мога да разкажа, че в началото се притеснявах, но екипът и актьорите ме предразположиха така, че да почувствам, че моята роля е не по-малко значима. По време на снимките преобладават забавления, смях, закачки. С Иван Юруков, който също е родом от Сандански, се запознах за пръв път на снимките и, случайно или не, едната от сцените снимах с него. Обсъждахме теми от професионалния ни път, но аз съвсем изключих най-важното, когато му се представях – да спомена, че сме съграждани. 

Нещо, което за мен бе много интересно по време на снимките, бе самата обстановка, както и че през цялото време присъстваше лекар консултант, който активно участваше в процеса.

Искам чрез в.”Струма” да благодаря на моите родители, които винаги са ме подкрепяли във всяко начинание, без изключение. Подкрепиха ме и сега, в тази моя изява в TV сериала, и са изключително щастливи, че съм имала възможността да се докосна до една моя поредна мечта.

А читателите на най-предпочитания вестник в Югозапада – вестник “Струма”, искам да посъветвам, че трябва винаги да намират време, което да посветят на себе си и на нещо, което ги вълнува. Работата и домакинството са важни, но те са само част от живота, а не самият живот”, заключи красивата санданчанка Кристина Павлова.в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP