27 футболисти Септември (Симитли) стартира лятната подготовка

05 Юли 2017 | 10:43
0 коментара
Спорт

27 футболисти събра селекционерът на Септември (Симитли) Спас Стоименов на първа тренировка от лятната подготовка на отбора. От днес Септември (Симитли) започва подготовка за новия  полусезон. Представителният тим  започна подготовка на стадион „Септември“ в спортния комплекс в Симитли. Отборът  и цялото спортно-техническо ръководство дойдоха на стадиона за тържествен водосвет за старт на тренировките.

Първата тренировка не пропусна и общинският кмет Апостол Апостолов, както и народният представител Стефан Апостолов. В момента играчите, които започнаха подготовка с отбора са 27, като от ръководството очакват още 3-ма. Бяха повикани и 5-6 нови попълнения, които да тренират с отбора на  Септември (Симитли). Радослав Кирилов, който играе в Италия, също започна своите тренировки със симитличани преди заминаването си там.

Талисмани на отбора бяха децата на играещия треньор Методи Илиев и на кондиционния треньор Антон Иванов, които са със сериозни заявки във футбола. Веднага след тържествения водосвет футболистите гръмнаха шампанско, за да им върви по вода, хапнаха баници  и питка, след което  започнаха първата си тренировка.

Добавете Вашия коментар

TOP