250 рокера с Харли Дейвидсън дойдоха в Банско (СНИМКИ)

27 Юни 2015 | 13:28
4 коментара
Общество
250 рокера с Харли Дейвидсън дойдоха в Банско (СНИМКИ)

Рев на мощни мотори огласи в събота начална станция на кабинковия лифт в Банско. Невероятен интерес предизвика пристигането на  над двеста мотоциклетиста от България, Румъния, Хърватска, Словения, Гърция, Турция, Австрия и Русия, които включиха курорта в  обиколката си  Three Mountains Ride 2015.

Целта на посещението бе  членовете на най-голямата в световен мащаб организация на мотоциклетисти Harley Owners Group да се запознаят с уникалните природни и културни забележителности и възможностите за отдих и туризъм, които предлага Банско.

  Общинска администрация - Банско бе подготвила изненада за рокерите, които бяха посрещнати с хляб и сол по стара българска традиция и поздравени с автентична  фолклорна програма.

250 рокера с Харли Дейвидсън дойдоха в Банско (СНИМКИ)
250 рокера с Харли Дейвидсън дойдоха в Банско (СНИМКИ)
250 рокера с Харли Дейвидсън дойдоха в Банско (СНИМКИ)
250 рокера с Харли Дейвидсън дойдоха в Банско (СНИМКИ)
250 рокера с Харли Дейвидсън дойдоха в Банско (СНИМКИ)

Добавени коментари

До Деса Мунтофонска публикува:
28 Юни 2015 | 18:36
Чуй, бе, боклук герберски! Стига си лизал герберски гъзове! На есен други стихове ще пропишеш. Краваровите пари, ако с в Кипър-документите са тука/в Топ Преса/-извадете ги! Гласове купува само герб! А къде са икономовите пари или те не ви интересуват! Защо семейството прави маршрути София-Рим-Виена и обратно? Други ще открехнат вратата, когато му дойде времето. Кои окрадоха земите на хората, за да излапат евросубсидиите без да имат ни животни ни нищо? От списъците стана ясно! Та някой искал да ги окаля?! Както сам се окаляш--друг не може да го направи! А на вас комунистите едва ли някой от горе споменатите ще и помисли да се продаде. Други вече го направиха! Гербаджии не били комунисти! Ами тези срещи, които почнаха да правят още от пролетта, ами заплахите, които бълват навред, че който не гласува за герб след изборите ще го махнат от работа... А срещата във Филипово? ДОЛУ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ГЕРБ!!!!
Кравешка История публикува:
28 Юни 2015 | 00:02
Знаете ли тоз войвода, стар и глупав по природа. Чета има той голяма, май са трима или двама. Кмет решил е пак да става и на комунизма се продава. Но не среща веч подкрепа, за съдбата тъй нелепа. Сутрин скубе си косите, в Кипър скрити са парите. От далеч се пак умува, Гласове отново да купува. Глупаво Бохемче обикаля, Търси някой да окаля. Черна пропаганда води, от врата на вратата ходи. Тази чета силно застрашена, на всякакви мизерии решена. Шамби сляпо се надява, есен байрака да развява. Но уви е сметката отново крива, математика е пак фалшива. Знайте: Времето лети, лети. Две и две не прави три.
Бачю публикува:
27 Юни 2015 | 21:12
Дойдоха рокери с мотори чак от ботевградско дори! И аз се позавъртях около тях и даже ги изброих-262. Все напети момчета. Да са живи и здрави! Доста почакаха да ги приветства кмета Икономав, но след като се разбра, че той бил отишъл в столицата, за да присъства на "София прайд"изфорсираха своите машини-зверове и с мръсна газ хукнаха към София да го търсят там. Дано са го намерили. Ще бъде удоволствие и за двете страни!
ЙКЙКЙК публикува:
27 Юни 2015 | 14:00
е къде ги видяхте тези 250 мотора.на паркинга имаше не повече от 50 мотора.престанете вече да пишете глупости.АМАН ОТ МАЛОУМНИЦИ.Е КАТО УВЕЛИЧАВАТЕ БРОИКАТА КАКВО ,ДА НЕ БИ ДА ВИ ИЗРАСТНАТ РОГА А МАЛОУМНИЦИ ОТ ТЕЗИ ИДИОТСКИ ЖЪЛТИ САЙТОВЕ

Добавете Вашия коментар

TOP