25-и рожден ден отпразнуваха спешните медици в Пиринско, духнаха свещичките на тортата с линейка и стетоскоп

26 Октомври 2022 | 21:55
1 коментара
Хайлайф
25-и рожден ден отпразнуваха спешните медици в Пиринско, духнаха свещичките на тортата с линейка и стетоскоп

90 служители в екипите на ЦСМП – Благоевград и филиалите в Симитли, Кресна, Банско, Разлог, Гоце Делчев, Сатовча, Якоруда, Сандански и Петрич и Благоевград се събраха на стилно парти. Директорът на ЦСМП д-р Красимир Михайлов приветства колегите си и им благодари за тяхната всеотдайност при изпълнение на служебните ангажименти.

„Още една година измина, изпълнена с много труд, много жертви, много тъга, но и с положителни моменти. И тук е мигът да се похвалим, че успяваме до голяма степен да се преборим с коварните болести на днешното съвремие и да спасим десетки  животи на хора, които днес да могат заедно с нас да вдигнат чаши за наздравица и да си пожелаят дълголетие и по-малко болести в утрешния ден!”, пожела д-р Михайлов. Той добави, че за тези 25 г. екипите на ЦСМП, наследник на „Бърза помощ“ , водят непрекъсната и неуморна борба за живота на пациентите. В 10 филиала денонощно работят стационарни кабинети и 17 мобилни екипа, които годишно извършват между 50 000-70 000 прегледа. Желанието и усилията ни да предоставяме качествена медицинска грижа продължават да бъдат единствената цел на всеки работещ в Спешен център – Благоевград, увери шефът на ЦСМП.

Тържеството премина с много песни в изпълнение на македонски оркестър, на дансинга се извиха кръшни хора и танци. Кулминацията на рождения ден беше внасянето на тортата, която беше тематична – с линейка и стетоскоп /лекарска слушалка/, което предизвика аплодисментите на медиците, които се веселиха с пълни сили до зори.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА в.Струма

Добавени коментари

Лили публикува:
31 Октомври 2022 | 11:30
Стачкуват за по-големи заплати, а пари за купони намират! Нагли самозабравили се медици!

Добавете Вашия коментар

TOP