20-годишна девойка загина, блъсната от влак край полигона на Благоевград

14 Април 2024 | 13:25
2 коментара
Криминално
България
20-годишна девойка загина, блъсната от влак край полигона на Благоевград
Днес около 12:42 часа е получен сигнал за тежък инцидент в района на полигона в гр. Благоевград.

По първоначална информация, две жени- майка и дъщеря са пресичали жп линията в района на разклона за с. Церово на нерегламентирано място, тръгнали да пресичат жп релсите, за да стигнат до бившият полигон, за да наблюдават откриването на мотосезона в Благоевград 2024 г. 

Пътнически влак, движещ се в посока от гр. Симитли към гр. Благоевград е блъснал едната жена, която е на 20 години от Благоевград, в резултат на което е починала. Тежкият инцидент се случва пред очите на майката, която викала за помощ: "влака блъсна детето ми".
20-годишна девойка загина, блъсната от влак край полигона на Благоевград
20-годишна девойка загина, блъсната от влак край полигона на Благоевград
20-годишна девойка загина, блъсната от влак край полигона на Благоевград

Добавени коментари

трагедия публикува:
15 Април 2024 | 08:40
трагедия не са чули влака защото е било много шумно от моторите и стана белята това е страшна загуба млад човек нямам думи, съболезнования на семейството.
Биляна Пецева публикува:
14 Април 2024 | 22:43
Днес, за съжаление, всички присъстващи на откриването на мото сезон 2024 станахме индиректни свидетели на смъртен случай и не, не е свързан с мотор- едно 20-годишно момиче идвайки към събитието беше прегазено от преминаващия по-отгоре влак. Цял ден няма по-подробна информация от медиите след разпитите на машиниста и майката на въпросното момиче, която е била там и е видяла всичко. Но има куп въпроси. Нямаше да бъда толкова озадачена ако беше блъсната от кола, но от влак....?! И така ето ги въпросите: чула ли е или не идващия влак - ако е не какво е правила в този момент да я разсейва? Зомбирала се е в екрана на телефона си - фейсбук, тик ток и т. н. или...?! Ако е чула и видяла влака защо е пресекла в този момент (все пак е влак, не е мравка да не го чуеш и видиш) ? Разстоянието е малко за пресичане на жп линията, защо не се е преместила в безопасна зона? Майка й какво е правила в този момент, че не е реагирала да я отмести? Момичето взело ли е наркотици, алкохол и т. н? Здрава ли е била психически? Самоубийство ли е? Или някаква игра с живота и съдбата да си правиш селфита на жп линията? Шоково състояние ли е, че при гледката на приближаващия се влак просто се вцепеняваш и замръзваш? Какъвто и да е отговорът се надявам да го изяснят и всеки да си вземе поука от случая. Излизаш от вкъщи, тръгваш за някакво събитие и хоп блъска те влак. Нелепо! В такива случаи хората се питат къде е Бог - ами пази се сам, за да те пази и ТОЙ! Повече разум! Има неща в живота, които не са под наш контрол, но има и такива, които са! Те са наша отговорност и избор!

Добавете Вашия коментар

TOP