16 отбора се състезаваха за купите на коалиция „ЗАЕДНО ЗА БЛАГОЕВГРАД“

18 Октомври 2015 | 15:15
0 коментара
Общество
16 отбора се състезаваха за купите на коалиция  ЗАЕДНО ЗА БЛАГОЕВГРАД

Отборът на черните ягуари спечели първото място във футболния турнир под мотото „Заедно за спорта“, провел се днес в Благоевград. 16 тима се включиха в надпреварата на терените на ЮЗУ „Неофит Рилски“, където на едно място се събраха футболисти от различни възрасти. В инициативата се включиха и бейзболният отбор на „Бизоните”, както и клубът по канадска борба „Спартак” от Благоевград.

„Идеята е да покажем, че заедно, с общи усилия можем да постигнем отлични резултати. Пример за това са отборите на „Бизоните” и „Спартак”, които са част от благоевградските клубове с големи успехи в спорта както в страната, така и в чужбина. Само заедно, с ясна визия за това, което искаме, можем да направим много не само за себе си, но и за цялата община”, заяви организаторът на събитието – кандидатът за общински съветник от коалиция „ЗАЕДНО ЗА БЛАГОЕВГРАД“ Васил Димитров.

„Вярвам, че хора като Васко могат да дадат много на Благоевград. Млад, образован и енергичен, с хъс за успех. Качества, които са важни не само в спорта. Затова заставаме категорично зад него и листата на коалиция „ЗАЕДНО ЗА БЛАГОВГРАД“, коментира Ясен Неделчев – шеф на Българската федерация по бейзбол и треньор на благоевградските „Бизони“.

16-те отбора играха един срещу друг на принципа „директна елиминация“, под вещото ръководство на съорганизаторите от Аматьорска лига по мини футбол SPS. До финала обаче стигнаха най-добрите днес – отборите на „Блек ягуарс“ и „Десетката“. В крайна сметка, след изпълнен с обрати двубой и дузпи „ягуарите“ стигнаха до купата. Въпреки това, и победени, и победители изразиха категоричната си подкрепа за подобни събития и превърнаха надпреварата в истински спортен празник с много музика и добро настроение.

Турнирът бе подкрепен и от водача на листата за общински съветници на коалиция „ЗАЕДНО ЗА БЛАГОЕВГРАД“ Радослав Тасков. Коалиция „ЗАЕДНО ЗА БЛАГОЕВГРАД“ е с №3 в интегралната бюлетина за съветници.

 

16 отбора се състезаваха за купите на коалиция  ЗАЕДНО ЗА БЛАГОЕВГРАД
16 отбора се състезаваха за купите на коалиция  ЗАЕДНО ЗА БЛАГОЕВГРАД
16 отбора се състезаваха за купите на коалиция  ЗАЕДНО ЗА БЛАГОЕВГРАД

Добавете Вашия коментар

TOP