15 втомобила осъмнаха със срязани гуми в Банско

26 Януари 2017 | 09:39
5 коментара
Криминално
15 втомобила осъмнаха със срязани гуми в Банско

15 автомобила осъмнаха със срязани гуми в Банско, само двама са пуснали сигнал в полицията, съобщава репортер на Pirinsko.com

Неизвестни лица срязаха гумите на 15 автомобила в Банско през ноща на 24 срещу 25-ти януари. Автомобилите били паркирани на ул. Братя Велеганови и ул. Конарево.

Един от потърпевшите е Димитър Кехайов - Мимо, който стана популярен в цяла България с уникалния кукерски костюм.

„В първия момент си помислих, че е само моята кола, но после мина едно момче и каза, че има и други коли с нарезани гуми. Това е поредната простотия, от която не виждам как може да се спечели, само омраза всява. Не мисля, че има дълбоки мотиви – не е само една или две коли, а по цялата улица”, коментира потърпевшият Димитър Кехайов.

Това е поредната вандалска проява в курортното градче. Цената само за една нова гума струва около 100 лева. При втора употреба цената е 30-40 лева. А сред пострадалите има семейства, които трябва да сменят гумите на колата и на мъжа, и на жената.

Според източник на медията само двама потърпевши собственици на автомобили са депозирали сигнал в местното полицейско управление. Любопитното в случая е, че вандалите срязали гумите само на автомобили с благоевградска регистрация.

Припомняме, че през месец април на 2015 година двама мъже неизвестни и до момента на полицията нарязаха гумите на най-малко 70 автомобила в Банско. Въпреки, че МВР разполагаше с ексклузивни кадри, на които се виждаше как мъжете вървят по улиците и режат гумите на произволно спрени коли и до днес разбойниците не бяха разкрити.

Полицията работи по разкриване на случая. 

Добавени коментари

Петър публикува:
26 Януари 2017 | 17:09
Има ле желание има и начин да се изчисти Явно това не е причината за спуканите гуми Секоя година се режаа Ама едно ако барна че си остане под гумата
Гинее, публикува:
26 Януари 2017 | 17:00
много си зла.Ами как да се изчисти като колите са по платното.Требваше паяка да ги вдигне ,та тогава щеше всичко да е наред.
Гинка публикува:
26 Януари 2017 | 14:27
Наглият кмет да ги плати!Нормално ли е да не можеш да минеш по-улиците?Какво е това почистване?Ама нали фирмата е на Икономов и Гипсовете значи може!Много прост и нагъл тоо грозен кмет Икономов.
gumcho публикува:
26 Януари 2017 | 11:15
pitaite blizkiq gumajiq hauuahhuaha qvno e zakasal za klienti
асен публикува:
26 Януари 2017 | 11:12
еееее тогава преди години скриха полицаите кой среза гумите та нали беха снимани с камера и лицата им се гледаха аа до там в банско полиция нема

Добавете Вашия коментар

TOP