13/13 от ББЦ Ана Баракова напуска партията на Бареков, става независим депутат

15 Октомври 2014 | 08:22
5 коментара
Политика

13-ата листата на ББЦ в Пловдив Ана Баракова, която влиза в парламента, защото има съвпадение на номера й с този на партията, обяви, че няма да се откаже от мястото си в парламента. Тя обяви, че напуска партията и ще стане независим депутат.„Дяко Дяков и Мартин Данона ме карат да се оттегля от парламента. Бях притискана и тормозена. Получавах често обаждания, за да се откажа от депутатското място”, обясни Баракова, която е учителка по биология. 

„Подхвърляха ми като разбран човек да вляза в положението и да напусна. Предлагаха ми пост в администрацията. Ако не се откажа, ме заплашваха да ме компрометират. Караха ме да подписвам документи, свързани с ББЦ. Чакаха ме пред училището, пред входа. 
Притискаха директора, нарушаваше се учебния процес. Разбиха ми вратата на апартамента. Наложи се да напусна града, защото бях изпаднала в тежка ситуация. Съседите ми са видели, че вратата е отворена, а нищо не е откраднато. Просто цялата ситуация не е в рамките на нормалното. И всичко това става, за да се откажа от депутатското си място. Получих много обаждания и смс-и”, каза още Баракова./БЛИЦ 

Добавени коментари

ББЦ-то публикува:
15 Октомври 2014 | 14:44
Как бе, тя е даскаличка и е много известна, известна стана за отцепниците...
питанка публикува:
15 Октомври 2014 | 14:42
Кой бе Бареков ти реди листите, сега си сърбай попарата, не ги ли усети тия комплексирани момета, напълни листите с такива а сега те стават независими, като е независима, защо не се яви на изборите самостоятелно , сега е лесно... дребни селски хитреци...
боже опази... публикува:
15 Октомври 2014 | 10:56
До 112 - Бареков не ги "сабира" /написали сте с а/ а те сами се натискат да влязат в ББЦ Грешката му е че се предовери на евтини сметнакджии и комплексари, това момиче какъв политик може да е- незнам..
112 публикува:
15 Октомври 2014 | 09:43
БАРЕКОВ сомо такива може да сабере.
Койчо от порой публикува:
15 Октомври 2014 | 09:18
Гледах предаването,тази госпожа не може да говори като хората, върти се на стола и мънка, а от посочените от нея с-меси се разбра ясно, че няма никакво заплашване и притискане, повтаряше едно и също, но не даде нито единпсмислен отговор на въпросите на водещите, те и вадеха както се казва с ченгел думите, тя ще бъде един послушко в парламента, и не се учудвам че веднага се е продала, защоне отговори на въпроса- защо чак сеганапускапартията, а не се е отказала от участие в лстата преди, това момиче не може да свърши никаква смислена работа като депутат, но ще вдига ръката както и кажат, Барекове виновен, защото събра де що Имаше всички които желаеха да са членове на Ббц, ИМА МНОГО КАТО НЕЯ, САМО МЪНКАТ И НЕ МОГАТ ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ СМИСЛЕНО ДА КАЖАТ, А ОТГОРЕ НА ТОВА Е И УЧИТЕЛ..Такаи не се разбра защо бяха в студиото другите двама отцепници, е гладен народ..

Добавете Вашия коментар

TOP