1,20 лв. за шезлонг само на едно място по морето

05 Юни 2022 | 13:56
0 коментара
Бизнес
1,20 лв. за шезлонг само на едно място по морето

Сянката на Северния плаж в Бургас ще е най-евтина по цялото Черноморие, показа проверка.

Туристи и гости на Бургас ще плащат само по 1,20 лв. за чадър или шезлонг. Така за 3,60 лв. плажуващите могат да си осигурят пълен комплект с плажни принадлежности. 

"Ние сме градски плаж и това ние ценовата политика, за да има условия за всички. На плажа могат да се намерят места, където няма да се изисква такса за шезлонг и чадър. Някой заведения имат такава практика, че при определена консумация, ползването на плажни принадлежности е безплатно. Такова заведение е например „Кариби”, което от години е сред най-предпочитаните места за плажуване именно заради тази екстра", каза концесионерът на Северния плаж в Бургас Симеон Цветков. 

По думите му, ще има и места, където ще бъдат обособени т.нар. „ВИП зони” и за плажуващите ще има повече услуги – освен чадъри, шезлонги, туристите ще могат да се оборудват с шалтета, масички или пък шатри.

"Идеята е всеки един почиващ да намери своето място на Северния плаж. Абсолютно безплатна зона остава свободната зона на плажа. Половината от ивицата ще остане по тази схема, за да може, който желае да има къде да завие своя чадър", обясни още Цветков. 

Относно украинците и дали те ще се ползват с привилегии в горещите дни, концесионерът каза, че в тяхната търговска политика да делят клиентите по националност. Всички хора, независимо от техния произход, получават еднакви условия при нас, категоричен е стопанинът на плажа. 

Цветков посочи, че плажната ивица на Северния плаж вече е обезпечена. От 1 юни морският бряг разполага със спасители и дежурен медицински екип. От 1 юли цялата територия на плажа ще бъде обезопасена, на всичките 11 поста ще има по двама спасители.

„Прогнозите засега са ни доста добри. Очакваме този сезон да бъде по-добър от миналия и се надяваме да достигне и дори да надмине лято 2019 г. Най-сериозните ни желания са лятото да мине безпроблемно и без инциденти. Днес плажът беше запълнен и се надяваме да продължи в този дух", посочи още концесионерът на Северния плаж в Бургас Симеон Цветков. 

Добавете Вашия коментар

TOP