10 фирми се борят за обществена поръчка за 90 хил. лв. за ремонт на покрива на Горското в Сандански

24 Септември 2022 | 07:43
0 коментара
Бизнес
10 фирми се борят за обществена поръчка за 90 хил. лв. за ремонт на покрива на Горското в Сандански

От Пиринско кандидати са само Н. Динков и А. Червенков

Небивал интерес породи обществената поръчка за ремонта на покрива на административната сграда на ТП „Държавно горско стопанство Сандански“. Стойността на поръчката, обявена от Горското в Сандански, е за сумата от 93 300.00 лв. без ДДС, но до крайния срок за подаване на заявления за участие – 20 септември, документи подадоха 10 фирми.

Впечатление прави, че най-много желаещи да ремонтират покрива на Горското стопанство в Сандански са фирми от Самоков – „ТРАЙКО СТРОЙ БГ” ЕООД на Борис Райчов, „ТОДИС” ЕООД на Стоян Нанов, „ГОШКО ПОКРИВИ” ЕООД на Албена Трайкова и ЕТ „АС-СТРОЙ – ЯНКО СЛАВЧЕВ” на Янко Славчев. Софийските дружества са само две – „БГ СТРОЙ – Д” ЕООД на Борислав Иванов и „КОПЕКС И КО” ООД на Чавдар и Силвана Савови.

Единствените фирми от Пиринско, подали документи за участие в обществената поръчка, са „ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД” ЕООД на благоевградските бизнесмени Николай Динков и Георги Ставрев и „БЕТОН” ЕООД на бизнесмена от Сандански Андон Червенков. Другите фирми, участващи в надпреварата за аварийния ремонт на покрива на ТП на „ДГС Сандански”, са „ДИ АР АР КОНСТРЪКШЪНС” ЕООД на бургазлията Давид Рамаданов и „ЕПОС ГРУП” ЕООД с управители Детелин Тодоров и Юсмен Юсмен от Провадия.

Дървеният материал, необходим за ремонта на дървената конструкция на покрива, който е около 40 куб.м общо, ще бъде предоставен от ТП „ДГС Сандански“. За изграждането на дървената конструкция са предвидени 24 куб.м греди, а количеството на дървения материал за дъсчена обшивка е 13.50 куб.м. Дейностите по ремонта на покривната конструкция на административната сграда на ТП „ДГС Сандански“ е с цел осигуряване на безопасността на служителите на стопанството, мотивират се от Горското стопанство.

Победителят в обществената поръчка ще трябва да демонтира старите керемиди и улуци, като ги подмени с нови, както и да подмени дъсчената обшивка и старите елементи от конструкцията и да достави и монтира тръби и извърши други дейности съгласно техническата спецификация.

Срокът за изпълнение на строително-монтажните дейности, предвидени в обществената поръчка, е до 45 дни.в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP