(ВИДЕО) Телефонен измамник се разкая пред кмета на Белица, Радослав Ревански: Всеки греши трябва да прощаваме и да помагаме

21 Февруари 2017 | 19:49
1 коментара
Общество

Телефонен измамник се разкая пред кмета на Белица, Радослав Ревански: Всеки греши трябва да прощаваме и да помагаме, съобщи репортер на Pirinsko.com.

Днес телефонният измамник Стоил Павлов представил се за репортер на на bTV се разкая пред кметa на община Белица Радослав Ревански, който стана жертва на Ало измамника. Само за две седмици, след като разбра Ревански, че е измамен сам организира разследване и разкри дребния мошенник. По молба на Ревански Павлов дойде лично в общината да се извини и разкае за случилото се. 

Припомняме, че мним репортер на bTV искал пари от името на отец Иван от Нови хан. Несъществуващият журналист успял да излъже общински кмет, опитал се да измами и училищен директор.

Молбата към кмета Ревански била с мотива, че отец Иван от Нови хан пътувал към болница с момче от приюта и не му достигали 76 лева.

Момчето, което било уж в беда се казва Стоил Теменужков Павлов, роден през 1982 г. Кметът бързо инструктирал секретарката си да преведе не 76, а 80 лева. След ден му поискали нова услуга - още пари за болничен престой и липсващи санитарни материали в болницата.

Кметът отново се отзовал и обещал да прати още пари.

Ревански разбира, че е измамен едва след като случайно споменал за доброто дело пред истински репортер на bTV.

Днес Радослав Ревански отново даде пари на Стоил, но този път без да бъде лъган, а да го подпомогне.

Кюстендилецът сърдечно благодари за кметския жест и даде мъжка дума, че повече няма да мами хората. 

Добавени коментари

Белица публикува:
21 Февруари 2017 | 20:30
Браво Ревански вие сте пример

Добавете Вашия коментар

TOP