(ВИДЕО) Населението на Кресна каза "НЕ" на Асоциацията по ВиК в Пиринско

31 Юли 2016 | 19:40
13 коментара
Общество
(ВИДЕО) Населението на Кресна каза НЕ на Асоциацията по ВиК в Пиринско

Населението на Кресна каза "НЕ" на Асоциацията по ВиК в Пиринско.

 

Над 3000 човека се събраха на общо събрани на градския площад в Кресна. Поводът бе нуждата от вземане на решение „за“ или „против“ присъединяването на община Кресна към Асоциацията по ВиК в област Благоевград.

Населението в Кресна се обяви твърдо против присъединяването, единствен- "за" беше лидерът на ГЕРБ-Кресна Георги Георгиев - Белята, когото при обявяването на решението си бе освиркан от съгражданите си. На събранието присъстваха Областният управител Бисер Михайлов, зам.-министърът на МРРБ Николай Нанков, Народният представител Даниела Савеклиева и директорът на ВиК ЕООД - Благоевград инж. Росица Димитрова.

 

(ВИДЕО) Населението на Кресна каза НЕ на Асоциацията по ВиК в Пиринско
(ВИДЕО) Населението на Кресна каза НЕ на Асоциацията по ВиК в Пиринско
(ВИДЕО) Населението на Кресна каза НЕ на Асоциацията по ВиК в Пиринско

Добавени коментари

До - Запознат публикува:
01 Август 2016 | 21:42
Да си от село не е срамно, срамно и робско е да си от колония в която искат да превърнат общините ни. Асоциации , ЕРП , крадци и колонизатори - това е истината зад намерението за създаване на асоциация. Водата, както и въздуха и слънцето са дадени на хората от Бог и никой няма право да му ги отнема. Водата не е продукт на човешкш труд и никой няма право да я продава на концесия под каквато и форма да е. Всеки такъв опит е очевадно доказателство за користно намерение. Точно нашия край ще се оправи ако и за в бъдеще дава такъв отпор на наглите крадци и лъжци на природни богатства. Долу продажниците, Да живее България и българският дух !
do toni drachev публикува:
01 Август 2016 | 09:03
kakvi 3000 hilqdi be smeshnik,vie teparva shte osetite kakvo shte stane sas vashata malka obshtina SELO gara pirin
zapoznat публикува:
01 Август 2016 | 09:00
abe selqci kresnenski,vie znaete li kakvo znachi asociaciq,tova e dobre za vas i cqla blagoevgradska oblast.Vie ste nai tapite sashtestva koito sam vijdal da protestirat protiv sebe si.Pomislete za vashite deca i vnuci zashtoto vashiqt krai nqma kak da se opravi bez ViK asociaciq.Tozi vashiqt komunisticheski kmet kak mu e imeto"smeshnik"samo ve zablujdava i vie muse vrazvate.No nqkoi den shte sajalqvate kakvo ste napravili zashtoto shte patqt vashite deca i vnuci
ТОНИ ДРАЧЕВ публикува:
01 Август 2016 | 08:53
Количеството победи качеството в Кресна! 3000 гласуваха "против" и един "за" ВиК-Асоциацията в Пиринско
асен публикува:
01 Август 2016 | 08:36
Евала на хората така требе народе не си давайте водата става вапрос за национално предателство, за националната сигурност на държавата, за водата, евала това е подвиг на самосахранение на богатствовто на Кресна. Не е важно кой от коя партия е а кой какво върши.
Гргана Иванова публикува:
01 Август 2016 | 08:01
гласуват хората амблок защото не им е обяснено и разгласено правилно а кой е виновен естествено че председатела на асоцияцията бисер михайлов според мен този кретен незабавно да бъде наказан с уволнение и да си ходи в кюстендил. хората показаха единство което е похвално кресна никога не е била толко сплотена а ми сля, че глупавото поведение на георги георгиев от герб още толко ва ги сплотява той беще казал че разчита на качеството но в случая количеството победи качеството
Asan публикува:
01 Август 2016 | 02:27
Kym grajdaninyt kein eiii smeshkoooo i da poskypne shte e v polza na kresna ne v polza na borisov taka che takiva kato teb na skameikata da gledat kakto oblasniq i belqta dneska
АСЕН публикува:
01 Август 2016 | 01:19
КОЛИЧЕСТВОТО ПОБЕДИ КАЧЕСТВОТО 3000 спрямо 1 няма такъв шамар за гробарите
МИЛЕН публикува:
01 Август 2016 | 00:19
ТОВА СИ Е АРМИЯ БРЕ БРАВО НА КМЕТА ТОВА Е ПОХВАЛНО БЕЛЯТА Е САМ КАТО КУЧЕ СЪЩАТА МАРУЛА КАТО ОБЛАСТНИЯ
НАСА публикува:
31 Юли 2016 | 23:46
ГЕРБЕРИТЕ СИ ТРАГНАХА КАТО ПОСЕРЕНИ САВЕКЛИЕВА НАВЕДЕ ГЛАВАТА И ДИМ ДА Я НЕМА НЕМА ТАКОВ РЕЗИЛ
Гражданинът Кейн публикува:
31 Юли 2016 | 23:38
Селтаци, сега ще ви поскъпне водата...честито!
Българин публикува:
31 Юли 2016 | 22:52
БРАВО свободно и здравомислещи,непродажни БЪЛГАРИ от Кресна!!!Вие не се подадохте на продажните и алчни гербери.ПОКЛОН пред Вашата трезва постъпка!Всички истински БЪЛГАРИ трябва да постъпят,НЕ,да постъпВАТ по този начин пред продажните постъпки на мръсните гербаджии,на които не им стигнаха пари и власт!!!Така трябва да бъдем единни и при всички избори,за да строшим главата на алчния гербаджииски змей!!!
mariq публикува:
31 Юли 2016 | 21:38
gerberite si tragnaha posereni samo belqta jda glasuwa za

Добавете Вашия коментар

TOP