(ВИДЕО) Камера засне как баща и син "Тарантулите" крадат от магазин в Благоевград

29 Април 2017 | 01:04
2 коментара
Общество

Камера засне как баща и син Илия и Павел Илиеви известни, като "Тарантулите" крадат от магазин в Благоевград. Видеото е качено в YuoTube от собственик на магазин, където бащата Павел Илиев собственик на Автомивка в областния център учи на занаят синът му Илия. 

Припомняме, че вчера Съдия Мирослава Йорданова реши да наложи най-тежката мярка „задържане под стража“ на благоевградчанина Илия Илиев – Тарантулата, който успя да проникне в банковия клон в КАТ – Благоевград и да отмъкне метална каса с голяма сума пари. Бащата на Илия поиска от съда синът му да бъде освободен, тъй като имал хазартна зависимост и имал нужда от спешиално лечени.

Съдия Мирослава Йорданова категорично отхвърли искането и остави 26-годишният мъж в ареста. "Съжалявам. Имам хазартно заболяване, моля да ме освободите да се лекувам в клиника във Варна. 90 процента от престъплението бе разкрито от мен, а не от полицията. Всичко си признах и върнах парите", заяви в съда Илия Илиев.

Илия задигна преди два дни касата от банковото гише в КАТ. Откраднатите от него пари са 15 254 лева и 3585 евро. От сумата липсват само 100 евро и около 3000 лева, стана ясно по време на заседанието в Районния съд днес. В гората над парк "Бачиново", близо до хотелски комплекс "Орбита", Илия заровил в плик 3000 лева и 1800 евро. В хранителния магазин на майка си оставил на съхранение друга част от парите. Арестуван е в квартал "Грамада", където живее приятелката му. Извършено е претърсване в автомобила на Илия Илиев, от който са иззети друга част от парите, заложни билети, телефони, лаптоп и лотарийни билети. Обискирана е и къща в Благоевград, откъдето са иззети телефон и мъжки дрехи, а в таванско помещение на кооперация са открити банкноти, мъжки дрехи и тесла с дървена дръжка. Деянието е извършено при условията на повторност.

Илия Илиев вече е осъждан, с влязла в законна сила присъда от месец май 2014 година, информираха от прокуратурата в Благоевград. Наложено му е наказание "Пробация" за срок от 3 години. Има и дело за грабеж, но то все още не е внесено в съда.

 

Камера засне как баща и син Илия и Павел Илиеви известни, като "Тарантулите" крадат от магазин в Благоевград.

 

 

Добавени коментари

Gerb публикува:
30 Април 2017 | 22:36
Авто мивка МОТОТЕХНИКА РАБОТИХ ТАМ УЖАС ХОРАААА УЖАС ПОЛИЦАИТЕ НЕ ПЛАЩАТ КОЕТО ОТ НАЧАЛО МИ СТАНА СТРАННО ШЕФА НА 1 РПУ 2 рпу владо кефало някъкъв много голям полицаи кара кола за 80000 бона хвалеше се да сме внимавали как чистим че е скъпа ....прото АВТО МИВКА ПОЛИЦИЯТА
Питащ публикува:
30 Април 2017 | 22:26
Бащата на коя автомивка е собственик?

Добавете Вашия коментар

TOP