СРАМ! Заловиха кметицата на Гърмен Минка Капитанова с две незаконни включвания към водопроводната мрежа

14 Август 2018 | 22:26
8 коментара
Общество

Контролен блок залови кметицата на община Гърмен Минка Капитанова с незаконно включване към водопроводната мрежа в къщата й в село Дебрен.

Според източник на Pirinsko.com Минка Капитанова умишлено и съзнателно се присъединила незаконно към главния водопровод, където в продължение на няколко години е използвала безплатна вода.

Запознати разкриват, че едното незаконно включване е чешма на барбекюто в двора на къщата й, а второто е в гаража, от където всъщност е използвана водата за поливане и миене.

Припомняме, че на среща на Асоциацията по ВиК в Областна администрация Благоевград, по предложение на Минка Капитанова Областният управител Бисер Михайлов проведе поредната среща без присъствието на представители на медиите. 

Pirinsko.com потърси за коментар управителя на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД - Благоевград инж. Росица Димитрова, която каза, че ще коментира случая, като се запознае с доклада на контролния блок.

Медията ни предостави думата и на кметицата на Гърмен Минка Капитанова, която категорично отхвърли отправените нападки срещу нея. Тя бе лаконична, че някой се опитва целенасочено да я компрометира.

„Явно за някои предизборната кампания вече е започнала. Единствената вода, която ползвам в къщата си е от сонда направена още преди няколко години. Тя е изградена с разрешително от РИОСВ-Благоевград и отговаря на абсолютно всички изисквания, които са необходими за подобно съоръжение. Не знам защо някой твърди подобни неща, че ползвам незаконно вода, нямам дори и най – малка представа затова. Никой нито ме е проверявал, нито има нещо подобно”, категорично заяви Минка Капитанова.

Добавени коментари

ivan публикува:
12 Ноември 2019 | 21:44
tova e nai golqmoq boklyk i zlo na sveta kate tova ni6to niama nikade
дебрен публикува:
23 Януари 2019 | 08:24
Нейната мамица крадлива,а ние трябва да слушаме лъжите и ,и да плащаме вместо нея. Долу на изборите,този път и парите няма да и помогнат.
Isdi публикува:
12 Декември 2018 | 20:11
Minke kapinke osra se i ko iako Nemoje6 da si kato ba6ev nikoga
Оставка публикува:
30 Август 2018 | 18:25
Незабавна оставка. Тази жена не може да бъде кмет повече!
Дидо публикува:
15 Август 2018 | 09:33
Гнусна ,миризлива свиня... и крадлива!!!
naglost публикува:
15 Август 2018 | 08:06
minka kapitanova zashto lyjesh zashto se obajda po telefona na momcheto ot kontrolniq blok koito ti hvana nezakonnite prisyedineniq i ti si chlen na asociaciqta i ti shte mi reshawash bydeshteto za vodata , ama ti nqmash pravo ti si nagla do bezobrazie shte te kaja na anzov da znaesh kakvi gi vyrshish ili toi taka te nauchi
Иван публикува:
14 Август 2018 | 22:49
Минке помниш ли, кога скочи на шефката на ВИК Благоевград срещу заповедта й да се забрани поливането заради режима на водата помнишли защото ние медиите бяхме свидетели също, така община Гърмен има задължения към Асоциацията на ВИК. Това ли ти е примера към жителите на общината, това ли е примера как да се злоупотребява. Да си кмет и да крадеш е не добър пример, затова поеми въздух и си подай оставката или ДПС да се разграничи от теб. Ти си лош пример за младото поколение!
А СЕГА ДЕ публикува:
14 Август 2018 | 22:41
ДПС ДА СЕ РАЗГРАНИЧИ ОТ ТАЗИ ЖЕНА ТЯ Е ПРИМЕР ЗА....................

Добавете Вашия коментар

TOP