СКАНДАЛНО! Авджии от Симитли пуснаха жалба срещу Иван Василев - "Джери", притискал ловците да подписват документи с невярно съдържание

29 Септември 2016 | 20:33
2 коментара
Общество
СКАНДАЛНО! Авджии от Симитли пуснаха жалба срещу Иван Василев - Джери, притискал ловците да подписват документи с невярно съдържание

Авджии от Симитли пуснаха жалба срещу председателят на ЛРД "Сокол " 1911-Благоевград Иван Василев - "Джери", притискал ловците да подписват документи с невярно съдържание. Това съобщи Стоян Димов, председател на 39-та ловно – рибарска дружинка.

Документите били свързани с неизвършени ловно-стопански мероприятия за изминалия ловен сезон.

Василев, който е председател на ЛРД "Сокол " 1911-Блгоевград от години отказвал разрешителни за лов на едър дивеч, докато не бъдат подписани посочени от него документи.

Ето какво е посочил в жалбата си Стоян Димов до директора на ЮЗДП - Благоевград, до директора на РДГ - Благоевград и до директора на ДГС - Симитли:

„На 28.09.2016 год. посетих седалището на ЛРД”Сокол1911”-Благоевград, за да получа полагаемите ни се разрешителни на дружината за лов на едър дивеч с оглед откриването на ловния сезон на 01/10/2016 год. От специалиста по ловно-стопанска дейност на ЛРД ”Сокол1911”, ми бе заявено, че ще получа разрешителните само ако подпиша документите за ловно-стопански мероприятия за изминалия ловен сезон, като това условие е по изрично разпореждане на председателя на сдружението Иван Василев. Отказах да подписвам каквито и да било документи за неосъществени ловно-стопански мероприятия в стопанисвания от ловната ни дружина ловно-стопански район - Симитли”, разказва Димов.

Документите, които е трябвало да подпише с изцяло невярна информация, твърди Димов. Според него по този начин се изписвали пари за дейност, която не е свършена.

Те се надяват да не пропускат ловни излети без да имат никаква вина за това и отбелязват, че не е добре да се лишават ловците от правата си по устни нареждания на председателя на ЛРД „Сокол 1911“- Иван Василев.

 

 

СКАНДАЛНО! Авджии от Симитли пуснаха жалба срещу Иван Василев - Джери, притискал ловците да подписват документи с невярно съдържание
СКАНДАЛНО! Авджии от Симитли пуснаха жалба срещу Иван Василев - Джери, притискал ловците да подписват документи с невярно съдържание

Добавени коментари

козел публикува:
30 Септември 2016 | 08:02
Още когато беше милиционер Джери си пълнеше гушата с корупция.Публична тайна. Така си построи триетажната къща, с пари изкарани от рекет. И какво? Полицията и прокуратурата са слепи, не реагират. Затова този цапаревски простак си развява коня и до днес.Купи и дипломите на простите му синове които сега са данъчен инспектор в НАП и юристконсулт в Областна администрация. Такива ни ебават майката, некадърни мошеници.
СТАР ЛОВДЖИЯ публикува:
29 Септември 2016 | 22:45
ДЖЕРИ, ТОВА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ ТИ. ПО-НАГЛО ОТ ТЕБЕ СЪЩЕСТВО НЯМА , ДАЖЕ И В ЦАПАРЕВО. ЕВАЛА НА ТОЯ МЪЖАГА-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЛОВНА ДРУЖИНА, ДРУГИТЕ СА ДУПЕДАВЦИ.

Добавете Вашия коментар

TOP