Серии от катастрофи в Пиринско през почивните дни, има пострадали

26 Май 2020 | 11:41
0 коментара
Криминално

На 22.05.2020 г. около 10:20 часа на ул.“Гоце Делчев“ в гр.Гоце Делчев, лек автомобил „Киа Сийд“ с 38-годишен водач от Гоце Делчев е блъснал в задната част, спиращ пред него, лек автомобил „Рено Меган“ с 54-годишен водач от с.Хвостяне. При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са материални щети.

Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

На 22.05.2020 г. около 16:55 часа на бул.“Васил Левски“ в гр.Благоевград, лек автомобил „Опел Астра“ с 55-годишен водач от с.Покровник, общ. Благоевград, завивайки в обратна посока, отнема предимството и блъска мотоциклет „Кимко“ с 36-годишен водач от гр.Благоевград. При инцидента, с охлузни рани по лява ръка и ляв крак е пострадал мотоциклетистът.

Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

На 23.05.2020 г. около 12:00 часа от ФСМП-Петрич е получено съобщение за постъпила за оказване на медицинска помощ  66-годишна жена от гр.Петрич, пострадала при ПТП. От работещите по случая полицейски служители е установено, че около 10:00 часа на същата дата на главната улица в с.Тополница лек автомобил „Мицубиши“ с 50-годишен водач от с. Тополница, извършвайки маневра на заден ход е блъснал пешеходката, която се е намирала на пътното платно. Жената е пострадала с гръдна травма и контузия на гръбначен стълб и дясно рамо.

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

Добавете Вашия коментар

TOP