На вниманието на Прокуратурата и МВР: Пребити и ограбени от "Генерала" от бандата на Джипсовете в Банско лежат в болница

13 Ноември 2018 | 14:00
12 коментара
Криминално

Прикривали РУП-Банско жесток побой и грабеж в дискотеката на Джипсовете?

Пребити и ограбени от криминалнопроявеният Георги Русков по прякор - "Генерала" от бандата на Джипсовете в Банско, лежат в болница. Това е поредният криминален инцидент на територията на курортното градче, който се "потуля" от органите на реда.

Според източник на Pirinsko.com, бандата на Кримигероят на Банско Георги Русков по прякор "Генерала", който е от най-близкото обкръжение на братята Иван и Йордан Еринини са нанесли жесток побой и грабеж на 4 мъже посетили в събота срещу неделя в нощен клуб "THE CLUB" Банско. Охраната извели пострадалите пред нощния клуб, където бандата на Генерала продължили да бият безпомощните клиенти. Един от пребитите успял да избяга от мелето и отишъл в полицията, където потърсил помощ.

Ето какво разказва пред репортер на Pirinsko.com 20-годишният Васил Мадолев от Белица, настанен в благоевградската болница:

"Направо съм потресен, за първи път ставам свидетел на такава жестокост. Бяхме четирима приятели на дискотека. С никого не сме се спречквали. Русков дойде до нашата маса, тръгна да удря нашия приятел Иван аз го помолих да не го удря, и той започна да ме рита и удря с юмруци. Охраната ни изведе от заведението и те пак продължиха да ни бият. Аз избягах и отидох в полицията в Банско, където прескочих оградата, за да вляза в районното управление. Не получих съдействие от полицията, молих ги да ме закарат до болницата, казах за инцидента, но никой не взе под внимание скандала. Сега съм тук неподвижен в болницата със счупена ръка и травма в коляното, която ще установяваме в последствие. Доколкото имам информация докато са ни били на приятелят ни Иван му взимат златна гривна и като се върнал няколко часа по късно в заведението да си вземе якето, което е оставено на гардороба на заведението му липсвали и голяма сума пари", разказа потърпевшият. 

Мадолев сподели, че няма информация за другите двама приятели.

"Информираме прокуратурата и полицията и се надяваме да се изземат записите от камерите, за да се види обективната истина и виновните да бъдат наказани", допълни пострадалият.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Добавени коментари

Митко Юлев публикува:
15 Ноември 2018 | 11:10
Я взех девственоста на Дане гипс на жена му Деси Думанова ама много и мерисаше устата и за тава я остих
Дане публикува:
14 Ноември 2018 | 17:38
Гипсовето са курви и маймуни друго нищо не са.Защо полицията като знае че продават кокаин в дискотеките си и заведенията и таксита им нищо не прави?Костюма шефа на полицията е на хранилка при тях и ги пази.Нема такива мърши като тия.А Жоро Русков(Генерала)е пълен посерко бие когато е с десетина човека около него иначе е страшлив та страшлив.Тая измет Гипсовето са за изчезване гадни доносници,който им е неудобен донос на вуйчо им,и айде готово.Тия женчовци така си решават проблемите посерчовци мръсни.
до Bansko публикува:
14 Ноември 2018 | 15:49
Научи се да пишеш правилно, пише се мЪж, а не мАж
Ivan Popov публикува:
14 Ноември 2018 | 13:02
Dokato az sam shef na policiqta ne se pritesnqvai Vane nema stane nishto, ama kato begam veche i ne mi plashtash nz, znaesh che sam gadna kurva
Popov публикува:
14 Ноември 2018 | 12:44
Vane malko ti ostana ochakvai skoro da otgovarqsh za ubiistvoto na Vasil Donev
Попов публикува:
14 Ноември 2018 | 04:07
Тия са хора на гошо костов -златнияПияницата той ги покриваше
zapoznat публикува:
14 Ноември 2018 | 00:04
Стига писахте глупости кой е изгонен и кой нее .Въпросната вечер беха заедно на една маса. Генерала е новия Шеф
Razlog публикува:
13 Ноември 2018 | 23:45
Cqla ve4er tiq mutri ot Belica se pravat na maje posle izqdat 6amarite i po4vat da pi6tat, za boi sa tiq pikliovci
Razlojenin публикува:
13 Ноември 2018 | 22:50
Samo da vi kaja che taq banda s lidera i Ivan Erinin koito ubi Vasil Donev , izobshto ne si darji na horata i dobre che Joro ne e s teq predateli i malkoq narkoman
banskia публикува:
13 Ноември 2018 | 22:13
ako sa bili mirni nemalo da qda boi ama shtom se prava na barovci da qda boi
Bansko публикува:
13 Ноември 2018 | 17:14
Иван и Мадолев , а като се правите на големи маже цяла нощ не го коментирате нали ??
banskalia публикува:
13 Ноември 2018 | 16:55
samo da vi kaja che ruskov e izgonen predi 2 godini ot taq banda

Добавете Вашия коментар

TOP