Кучетата си лаят, керванът си върви! Кметът Георги Икономов и началника на полицията в Банско събеседваха за децата и наркотиците

16 Януари 2019 | 08:39
2 коментара
Общество

Наркотиците и тяхната употреба от децата в училищна възраст е болезнена тема, по която, обаче, трябва да се говори.

По време на работна среща с директорите на училища, която организирах по инициатива на началника на Районното полицейско управление в Банско, г-н Иван Попов, стана ясно, че употребата на различни вещества нараства, а възрастовата граница за първи опит заплашително намалява. 

Предстои експертите към МВР и директорите на учебните заведения да изготвят програма за работа с деца и младежи, като надеждата ми е изпълнението да стартира още в рамките на настоящата учебна година.

Всички си даваме сметка, че първата и най-важна стъпка е да се изгради доверие у децата – в училище и в органите на реда.

 Призовавам родителите да бъдат бдителни и ги насърчавам да търсят информация и помощ от специалистите и от училищните психолози, защото за съжаление заплахата е реална и никой не е защитен, публикува в социалната мрежа Георги Икономов, кмет на община Банско.

Добавени коментари

Митко публикува:
16 Януари 2019 | 12:35
Костюма и Икономов са чадър над Гипсовето,те и двамата лапат пари от тях.Големия Гипс лиже газо на кмето за поръчки,Оне си му дава продават си и наркотиците отчитат си парички всеки е доволен,особено шефа на полицията Костюмо.И двамата са страшно корумпирани боклуци иначе са много дрисливи и двамата.Мърши долни
Банско публикува:
16 Януари 2019 | 08:53
Господин Попов трябва да спре да покровителства гипсовете колди жоро русков

Добавете Вашия коментар

TOP