Край на лицемерието! Отцепниците от ГЕРБ А. Камбитов, Г. Икономов и К. Котев в партията на Цветанов

10 Септември 2020 | 21:10
20 коментара
Политика

Край на лицемерието! Отцепниците от ГЕРБ А. Камбитов, Г. Икономов и К. Котев в партията на Цветанов. Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов представи политическия си проект "Републиканци за България" в Благоевград тази вечер.

Домакин на срещата бе екскметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов и чаровната зам.-кметица Христина Шопова. 

Събитието се проведе в препълнена зала на Исторически музей в Благоевград. Сред присъстващите бяха бившите кметове на ГЕРБ от Благоевград, Банско и Сандански - Атанас Камбитов, Георги Икономов и Кирил Котев, които дойдоха с най-приближените си хора напуснали партията на Борисов.

В залата бяха още шампионите на обществените поръчки в Областния град, през изминалия мандат на Камбитов. Най-приближените хора на Ивайло Благов-Кучката, доверени лица на бизнесмените Румен Калайджиев, Росен Тунталов, роднини на Атанас Камбитов и Христина Шопова, които бяха сред първенците в обществените поръчки, които днес разследва Прокуратурата, НАП и Антикорупцинният фонд.

Пред присъстващите Цветан Цветанов благодари на домакина Наско, като не пропусна да похвали Кирчо Котев и Георги Икономов. Той подчерта, че провежда десетки срещи в различни рагиона на страната, като се подготвя за учредяването на партията.

"През тези месеца изведох капацитет във всички сектори. Политическия проект стартира на 27 септемри. 1000 делегати ще направят избор на ръководните органи. И съответния устав. Партията няма да бъде лидерска, а ще има широк формат на съвет. Решенията ще се взимат от повече хора, я не само от 5-6. Областният ръководител ще е само координатор на общинските структури. Искаме да ползваме експертизата на младите хора. Ще се работи за подготовка на кадри, които да поемат управлението след това. По устав предвиждаме председателят да не може да е повече от два мандата. Няма да има безгранично управление, защото партията ни няма да е лидерска. 

По думите на Цветанов дефицити има на национално и местно ниво.

"Всичко като позиции ще обявяваме публично с брифинги на национално и местно ниво. Партньори - за мен е важно малкия и среден бизнес да е приоритет. Споразумения и коалиции могат да са само на принципна основа. Всичко ще бъде документално описано като цели, които трябва да се случат. По германският модел. Демократична България има сходни позиции с това, което разработват нашите експерти", каза Цветанов и допълни, че с ГЕРБ също е възможно да работим, но на строго принципна основа. Задължително ще работим за електронно управление. Всичко, което ще правим ще е на принципна основа. От парламентарната трибуна трябва ясно да изразим позицията си, но аргументирано. Ще се търсят възможности за инвестиции по места", каза още Цв. Цветанов.

Добавени коментари

123 публикува:
11 Септември 2020 | 18:48
В ГЕРБ не знам дали има драма и не ме интересува партия, лидерът на която си позволява да нарече Председателя на Народното събрание с обидни думи, и, ако казаното не е вярно защо никой не го отрече? Та не знам кои са всъщност лицемерите. Успех на Цветанов.
До Бего публикува:
11 Септември 2020 | 12:04
Там е бил Владо Кушлев!Смех!!!Бего не разбра, че за нищо не става и той тръгна за парламентарната трибуна!!!Владо ,достатъчно опустоши Банско,запри се малко!!Прецени се вече!!Ти сополето не можеш да си обърнеш, га за парламента се запъти!!!Смех!!!
Само питам публикува:
11 Септември 2020 | 09:42
А Косьо Хьджигьев, свата на Камбата, дето го направи депутатин, и он ли беше на сбирката?
МОРЯК публикува:
11 Септември 2020 | 08:52
ПОТЪНАЛ КОРАБ! КОЙ ЛИ ЩЕ СЕ КАЧИ?
Лиза Мишпека публикува:
11 Септември 2020 | 08:16
Цвък за каква парламентарна трибуна бълнува? Рибата още в морето, той слага тигана! С тия стари к.урви, начело с Шоповата шматка и Кучката, тръгнал нов бордей да прави! О, свещена простота!
Аз съм бурята! публикува:
11 Септември 2020 | 07:35
Алооу, тролчетата - неуспели политици да не намесват името ми в тази шашма! Аз още преди 30 години реших на коя страна ще застана. За мен борбата с комунизЪмът е кауза, която няма да предам, да ви е ясно, пиленцата ми! Няма как да подкрепя начинание, което има обща кауза с Юмручето и МаяМа! На Гошо му го обясних, пък той ако ще да го приема това! А да ме убеждава един селски пикльо с татуси, със съмнителна диплома, в каузата на комунизма – нещо се объркахте, малките ми! Влади, имаш още много да учиш момчето ми! И най-вече трябва да разбереш, че политиката изисква на първо място култура, на второ – образование! Успешен политик няма да станеш, като тролиш против мен в интернет пространството. И внимавай, че за мен си малка хапка, лесно ще те схрускам, при това с парцалките!
Фондация „Антикорупционен фонд“ публикува:
11 Септември 2020 | 02:46
Фондация „Антикорупционен фонд“ (АКФ) сигнализира Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ) относно съмнения за злоупотреби с публични средства и конфликт на интереси в общинско дружество „Благоевград инвест 2016“ ЕООД. Компанията е раздала хонорари в размер на десетки хиляди лева на служители от екипа на бившия кмет на Благоевград Атанас Камбитов. Освен допълнителните плащания по граждански договори и разходи от десетки хиляди за скъпа електронна техника, АКФ установи и съмнения за сериозни нарушения на Закона за обществените поръчки от страна на общинското дружество. Разследването на фондацията стъпва на анализ на медийни публикации с данни от проверка на дейността на „Благоевград инвест 2016“, възложена от Румен Томов, избран за кмет на община Благоевград през 2019. Според изготвения от главния експерт в Община Благоевград доклад след приключване на проверката, за периода 2016 — 2017 г. членове на екипа на бившия кмет г-н Камбитов и служители, заемащи отговорни длъжности в Община Благоевград, са получили допълнителни възнаграждения, общо възлизащи на 221 000 лв. Публично известната информация за получените суми е както следва: Христина Борисова Шопова, заместник-кмет – 50 600 лв. Антония Методиева, директор на дирекция „ПНО и ОП” – 50 600 лв. Иво Тодоров Николов, заместник-кмет – 35 600 лв. Янко Димитров Янков, заместник-кмет – 35 000 лв. Зорница Кралева-Тончева, заместник-кмет – 35 600 лв. Татяна Борисова Николова, началник отдел „Счетоводство” – 5 000 лв. Стояна Венчова Иванова, началник отдел „Финанси и бюджет” – 5 000 лв. Елена Трампова, главен експерт „ЧР” – 3 000 лв. Възложената проверка сочи, че възнагражденията са за различни видове услуги за изпълнение на Национална програма за енергийна ефективност (НПЕЕ). Годишните отчети на дружеството, обаче, не съдържат данни за сключени договори с фирми по НПЕЕ.
Фондация „Антикорупционен фонд“ публикува:
11 Септември 2020 | 02:44
С още по-голямо притеснение екипът на АКФ разгледа споменати в доклада договори, сключени от „Благоевград Инвест 2016“ с редица частни дружества без да бъдат провеждани процедури по Закона за обществените поръчки (ЗОП). Такива са: няколко договора с „Екстра Колор“ ЕООД за 2016 и 2017 г. за ремонти на детски ясли, градини и площадки, като изплатените по тях суми възлизат на 462 574 лв. договори за ремонт на две сгради в района на казармите в Благоевград, сключени през 2017 г. с „Ърбън грийн“ ЕООД на обща стойност 310 400 лв. договорите за финансиране на концертите на музикален фестивал „Франкофоли“ и БГ РАДИО за периода 2017 – 2019 г. на обща стойност 460 742 лв., сключвани само с две дружества – „Стейдж Мастерс“ ЕООД, получило общо 400 742 лв., и „Музикален център Икономов“ ООД с изплатени 60 000 лв. За изграждането на сцена за провеждането на концерт на БГ РАДИО, състоял се на 16.06.2017 г., на „Стейдж Мастерс“ ЕООД е била платена сумата от 82 450 лв. За изграждането на сцена за провеждането на музикален фестивал „Франкофоли“ на същото място ден по-късно на същата фирма са изплатени 87 300 лв. Тоест, за изграждането на една и съща сцена, на едно и също място, от едно и също дружество, в рамките на два последователни дни са сключени два договора, като общата им стойност е 169 750 лв. Друг обезпокоителен факт е, че професионалното осветление и професионалното озвучаване на музикалния фестивал „Франкофоли“ през 2019 г. е възложено два пъти на споменатите дружества. Това дублиране на договори и изплащане на общински средства на определен кръг фирми се посочва от проверяващите като обичайна практика в дейността на „Благоевград Инвест 2016“ ЕООД. Дружеството е сключвало договори с фирми без да търси различни оферти и по този начин е правило невъзможна свободната конкуренция.
няма драма в ГЕРБ публикува:
11 Септември 2020 | 02:40
Няма драма в ГЕРБ. В залата има 7 реда по 11 човека общо 80 човека и какво от това. Тези хора в залата са проблема Наско, Жоро и Кирчо да не станат кметове . Това са хора които немогат да накарат и роднините си да гласуват, защото те до вчера знаеха колко са скъсани а днес разполагат с пари, коли и апартаменти, придубите чрез схемите на Наско, Жоро и Кирчо. Как и кой ще накара да гласуват най близките хора на Иво Кучката, а именно Иво бояджията, който боядисваше детските градини и болница и социални услуги за около 400 000 лева. Другият приближен е Стоян, приятел на Кучката и братовчед на Шопова, който изработваше мебели, шкафчета и легла за детските градини и училища за 6 цифрени суми. Как и кой ще накара да гласува Мишо Камбитов, който лепи плочките на центъра с Митко Кенеди, прави социалните жилища и велоалеите пред гаражите на ул. Даме Груев в Благоевград за скромната сума около 13 млн. лева. Няма шанс тези хора да накарат некой да гласува именно това са хората на Наско и те не са желани в града. Методиева, кой ще накара Лалев и Бусаров и до там целия град говори че тя е правила обществените поръчки, кой как да спечели, като сота на Росен, който бе изпратил 7 момчета да одбие номера и той завалията печелеше охраната, като печелеше по точки, че ще отреагира за една минута на паник бутон. А пък Кенеди ще отремонтирал светофарната уредба за 1 минута, е кога и как еми никога. Румен белата техника и той там защото намаза със старите климатици продадени на общината за нови и това всеки в града го знае. Шопова тази жена, която разби целия град с любовните и интриги, която в момента разполага с стотици хиляди лева от къде са, която се разполагаше на общинските дружества да превеждат на две или три фирми за една и съща услуга на страшно високи цени. Шопова, която разби сърцето на Наско и го докара до провал в политическата му кариера. Шопова, която все още заблуждава бившите и служителки, че ще има отново избори в Благоевград и че Наско ще играе и спечели над Томов и ще бъдат върнати пак на работа в общината. Румен Езереца изпратил сервитьорите на среща за да замаже очите на Наско и се моли на господ да има отново избори за да спаси минералната вода до хотела, защото Андон Тодоров му е казал, че незаконните неща няма как да минат през общинския съвет. Ето това беше вчера проекта на Цветанов. Тези хора провалиха Камбитов за кмет и тези хора никога ама никога немогат да му помогнат защото това е действителността. По между другото една част от тези хора в залата които бяха са клиенти на КПКОНПИ, Специализираната прокуратура и НАП и тези хора ще ни бъдат ментори в новия проект на Цветанов. Ами да не забравяме какви пари са взимали Шопова и компания в предишния мандат за които Антикорупционния фонд буди съмнение за злоупотреби. Няма драма в ГЕРБ а просто всичко ще приключи, така както требе а за това най-добре знае Кучката и Наско.
Аз съм бурята публикува:
11 Септември 2020 | 00:24
Не бях там, пиленца. Аз дирижирам от разстояние. Скоро пак ще бъдете в краката ми. Съвсем скоро! Смех!
Въпрос публикува:
11 Септември 2020 | 00:10
Вената-бурята там ли е???Тази кадърна Икономова Лична ПРка???Дано да е там.така Провалът им е 100 процентов!!!!Ха ха ха !!!Венето, само ти липсваш там,покажи се грамадулко,или вече не те искат!!!
Йонко публикува:
10 Септември 2020 | 23:22
А къде е на Добри Боянов жена му?
РЕСТАРТ НА ГЕРБ В БЛАГОЕВГРАД публикува:
10 Септември 2020 | 22:44
ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА РАВНОСМЕТКА И МЕТЛА НА ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ СМЯНА НА ПРЕДСЕДАТЕЛА НА ОИК МАРТИН БУСАРОВ СМЯНА НА БАБХ СМЯНА НА РИОСВ СМЯНА НА БАСЕЙНОВА ДИРЕКЦИЯ СМЯНА НА ГОРСКИТЕ НАЧАЛНИЦИ СМЯНА НА РДГ СМЯНА НА СЛУЖБАТА ПО ЗЕМЕДЕЛИЯ ПО МЕСТА И В БЛАГОЕВГРАД СМЯНА НА МБАЛ СМЯНА НА БЮРОТО ПО ТРУДА СМЯНА НА ВСИЧКИ КОИТО СА НАЗНАЧЕНИ ИТ КАМБИТОВ И ДАНИ ЗАЩОТО ВСИЧКО Е УПОРАЧЕНО СМЯНА НА НОВАКОВ И ДАНИЕЛА САВЕКЛИЕВА ТЕ СА НАЙ БЛИЗКИТЕ ХОРА НА КАМБИТОВ И ЦВЕТАНОВ
ГЕРБ публикува:
10 Септември 2020 | 22:33
Бусаров като работи с Антония, чии интереси ще защитава в ОИК.
ВСИЧКИ ЗА ГЕШЕВ публикува:
10 Септември 2020 | 22:31
ВСИЧКИ ТАМ СА ЗА ГЕШЕВ ЕДНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ДРУГИ ПОРЪЧИТЕЛИ
П.К публикува:
10 Септември 2020 | 21:49
Браво Икономов! Браво Ръхов! Браво Кирицов! Никакви изводи не си направихте! Никакви! Жаждата ви да сте във властта на всяка цена, ви прави смешни и прозрачни! Готови сте на всичко за да сте пак там! Направо сте изумителни!
ivan публикува:
10 Септември 2020 | 21:44
Със стари курви в нова кабаре няма да стане цветанов всеки знае че икономов камбитов и котев са долни крадци
banskalia публикува:
10 Септември 2020 | 21:35
kurwata ikonomow smeni wsichki parti to ne beshe bsp gerp sega i na cv cv usheto mama wi mrus prodajnici
Никола публикува:
10 Септември 2020 | 21:31
Поздравления! Така трябва да се работи! Успех!
Marionetki публикува:
10 Септември 2020 | 21:24
Pirinskooo, продажни герберски марионетки.

Добавете Вашия коментар

TOP