Ивана: Чуя ли думата диета и огладнявам

09 Ноември 2015 | 03:47
0 коментара
Общество
Ивана: Чуя ли думата диета и огладнявам

Не съм отслабнала драстично, при това този процес не се случи бързо. Свалих 6-7 килограма, но от ноември миналата година. Това каза в студиото на предаването „Комбина” по Нова телевизия Ивана. Тя призна, че е ограничила силно участията си по дискотеки и нощни клубове след 2 часа след полунощ.

 „Чуя ли думата диета и огладнявам, иска ми се да ям повече”, призна фолк певицата. Тя смята, че всичко, включително и диетите трябва да се прави съзнателно, не на сила, защото така не се получава.

Според нея, едва ли има жена, която да се харесва с повече килограми и това да не й тежи. „Самочувствието при добра физическа форма е съвсем различно”, каза още Ивана.

Любимата певица на Борисов, както я обявиха тв водещите твърди, че не се притеснява от годините си, които вече са над 40-те. „Започнах да правя кариера на 29-30 години и не искам да се сравнявам с момичетата, които сега тръгват по този път”, заяви още тя.

Тя заяви, че не се интересува от личния живот на колегите си. „Следя какво става, но най-вече за новите песни, моята музика не е за най-младите, а за по-възрастни хора”, смята фолк изпълнителката.

„Разбрах, че хората имат нужда не толкова от пари, а от внимание, затова направих последната си песен, а и текстът се появи в точното време и на точното място”, разказа Ивана. /БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP