Ексобщинският лидер на ГЕРБ Й. Андонов „захапа” Новаков и Савеклиева: Няколко дни няма кой да премахне срамния надпис „Мафия” от офиса им в Благоевград

28 септември 2020 | 11:25
7 коментара
Ексобщинският лидер на ГЕРБ Й. Андонов „захапа” Новаков и Савеклиева: Няколко дни няма кой да премахне срамния надпис „Мафия” от офиса им в Благоевград

Стикерът с надпис „Мафия“ върху фасадата на централния офис на ГЕРБ в Благоевград, който се намира в сградата на пощата на площад „Георги Измирлиев“ предизвика възмущението на ексдепутата и бивш общински лидер на ГЕРБ Йордан Андонов, който насмете сегашното ръководство и го обвини в бездействие. На страницата си във Фейсбук той написа: „Няколко дни вече няма кой да отстрани срамния надпис! Областният координатор Андрей Новаков е някъде между Брюксел и Страсбург в другото му качество на евродепутат. Организационният секретар Даниела Савеклиева е някъде по срещи с избиратели в другото й качество на народен представител”.

 По този повод се свързахме с областния председател на ГЕРБ в Пиринско, евродепутата Андрей Новаков, който заяви: „Всеки има право да протестира както намери за добре. Ние ще почистим така, както и друг път сме правили, защото офисът е в сградата на пощата, която е държавна собственост, и ни пука в какво състояние се намира. Надписът е поставен в петък вечерта и не е премахнат, тъй като през почивните дни не сме намерили фирми, които имат техника, с която да бъде премахнат. Това ще стане в понеделник”, увери евродепутатът.

Стикерът с надпис „Мафия“ е залепен от общинския съветник и лидер на ДСБ в Благоевград Калоян Ханджийски. „Надписа го сложих в четвъртък. Качих се на стълба и го залепих. Дори и да го махнат, пак ще го сложа”, заяви Калоян Ханджийски.

Припомняме, че преди време протестиращи замеряха с яйца същия офис на ГЕРБ пред очите на охраняващите полицаи, което според решения на съда е допустима демонстрация. Другият партиен офис на управляващите на бул. „Св.св. Кирил и Методий“, който се ползва и от евродепутата Асим Адемов, бе замерян с камък, а при атаката бе пукната витрината.в.Струма

Ексобщинският лидер на ГЕРБ Й. Андонов „захапа” Новаков и Савеклиева: Няколко дни няма кой да премахне срамния надпис „Мафия” от офиса им в Благоевград снимка 1

браво кана публикува:
29 септември 2020 | 07:41
Браво кана аз искам да правиш само хубави работи а пък да става какво то ще генерал Атанасов ще оправя нещата ако може разбирасе
Тинка публикува:
28 септември 2020 | 15:25
На тоя измекяр Калоян, го направете бояджия щом му е толкова мерак да боядисва чужди офиси. Тоя нещастник си няма офис и все се наглежда на чужди. Мраляк власт ли иска този мрашляк та действа с фасулски номера.
Иванка публикува:
28 септември 2020 | 15:24
Какъв БОКЛУК е този Калоян! Тоя нещастник за герой от старите снимки ли е? Може ли да си такова недоносче, чрез педераски номера да гониш политиката и изгодата. Гнус ме е от теб Лайно такова.
новака е предател публикува:
28 септември 2020 | 12:06
новака какъв смешен тип е този не пееше ли с камбитов и цветанов аааххха камбитов му е кум и за кой ще работи за републиканците инфото е на шопова от сетрата от еидн фризьорски салон.
мафиот публикува:
28 септември 2020 | 12:03
Кака Дана ке оправи нещата споо нали цв цв е казал как да се действа бавно и правилно в ущърб на ГЕРБ
браво калояне публикува:
28 септември 2020 | 11:58
калоянчо скоро време ще ти дадът награда за художествен архитект към кабинета на томов . боядиса паметника , хвърля яйца, черна боя, а сега залепи и лепенка мафия на офиса на герб . само незнам дали няма да впегнат държавния апарат срещу теб за да ти намажат ските .пази се момче караш я смело ще паднеш на дупето лошооооооооооооооооооооооо.
Gan40 публикува:
28 септември 2020 | 11:40
Вааах...ами то много трудно да се намира стълба, сигурно в цял Благоевград няма, а може би трябва" лицензирана" фирма, която да гушне някой друг лев?!

Добавете Вашия коментар!