Благоевградски туристи: Ако ще и клизма да ни правят на границата, пак ще ходим на море в Гърция

19 Юли 2020 | 16:28
2 коментара
Общество

На ГКПП-Кулата движението е динамично, ту се струпва опашка, ту се стопява бързо.Всичко зависи от гръцките здравни власти, които на Промахон тестват избирателно туристи, въпреки че те носят отрицателни тестове за коронавирус. И заради подозренията,че може да се правят фалшификации, гърците отново станаха иноватори, сега искат от туристите да представят и касовите бележки за направените тестове.

„Ако ще и клизма да ни правят на границата ,пак ще пътуваме за Бяло море, харесва ни повече от нашето, по-близко е, отношението на хотелиерите е добро към нас, казва благоевградско семейство наредило се на опашката за влизане в Гърция.

Въпреки това потока от българи към Гърция е драстично спаднал след като въведоха изискванията и за отрицателни тестове. Секнеха еднодневните пътувания за плаж, границата минават само нашенци, които имат резервации за пет или 7 дни почивка.

През този уикенд повечето пътуващи бяха румънци и сезонни работници.

А еднодневните пътувания за Бяло море, сега се трансформираха в тридневни до Черно море. Първите автобуси  вече направиха по един тур.

Благоевградчани харесват и този вариант, защото за 130 лева получават плаж, две нощувки, хранене на блок маса и цена на билет./пирин нюз/

Добавени коментари

До педала публикува:
20 Юли 2020 | 09:24
Сигурно са те ебали в Турция и знаеш педал смотан :)
Поебльото публикува:
19 Юли 2020 | 21:13
Размечтали се, следващото желание ще ви е и гъзобрък да ви правят с кожен чеп. Като толкова ви харесва, ходете в Турция, там са майстори на нова!

Добавете Вашия коментар

TOP