Бивш военен министър: Какво прави Ненчев в Алжир, когато шефът на ВВС подава оставка?!

02 Октомври 2015 | 07:51
0 коментара
Политика
Бивш военен министър: Какво прави Ненчев в Алжир, когато шефът на ВВС подава оставка?!

Какво прави военният министър Николай Ненчев на посещение в Алжир, докато армията се тресе от скандали и шефът на ВВС подава оставка. Преди това министърът е бил 10 дни в Монголия. За какво говорим, попита в ефира на bTV бившият военен министър Бойко Ноев. Вчера командващият ВВС ген. Румен Радев хвърли оставка, но тя не бе приета от премиера Бойко Борисов. 

Министерството на отбрата не излъчва сериозност и сигурност. Аз не знам какво се случва там - някакви актриси, някакви детски игри, никой не знае какво става в това ведомство,  коментира Ноев.

Фактът, че политиците ни докарват до там, че трябва друг да ни пази небето, ами тези политици ще бъдат забравени в историята. Положението е много критично, алармира бившият военен министър.

България едва ли ще бъде въвлечена във войната в Сирия, но ние сме застрашени от последиците - бежанците, коментира още той.  

Кашата в Сирия е дълбока и тя няма оправяне и затова българските политици трябва да имат ясното съзнание, че няма магическа пръчка, с която да се оправи конфликът там. Страната ни трябва да се подготви за едни лоши времена и да подготви системата за сигурност, предупреди Ноев, като изтъкна, че не цели да всява паника.

Текст: БЛИЦ 

Добавете Вашия коментар

TOP