Ужас! 18 деца са приети в болницата в Разлог с влошено здравословно състояние

31 Август 2023 | 16:39
4 коментара
Общество
Благоевград
Ужас! 18 деца са приети в болницата в Разлог с влошено здравословно състояние

18 деца на възраст между 13 и 17 години са били настанени в четвъртък сутринта в болницата в Разлог с влошено здравословно състояние.

Tе са докарани в лечебното заведение към 09,00 часа. Всички са се оплаквали от гадене и повръщане, а някои имали и висока температура.

Директорът на лечебното заведение д-р Радка Божикова увери преди минути, че пациентите вече са стабилизирани. Предприети са всички необходими действия за овладяване на състоянието им.

 

Учениците са били на летен лагер в Банско, те са от Сливен, Свищо и София.

"В момента общото им състояние е стабилно. Ще преценим утре след визитация дали да ги изпишем", каза д-р Радка Божикова.

Изпратени са инспектори от РЗИ - Благоевград, епидемиолог е взел проби от децата, чиито родители са дали разрешение за това. 

Симптомите, които имат, наподобяват хранително натравяне, но може да става въпрос и за летен вирус.

Добавени коментари

Чуй бре,свиня нескопосана! публикува:
01 Септември 2023 | 14:26
Мацурев трябва да целува нозете на друг идиот като него,който първо го издокара зам.кмет на Банскто,а после го направи и народен представител.От тук Мацурко много си повярва,докато беше в НС си понакупи някакви "дипломи" /и "научи" чужди езици/.Стана голям патриот и "раздаде" много средства къде за маски,къде за дизефктанти-безспорно дивиденти от механа "Мацурев хан".Възхитени останахме.Иначе държавата нищо нямаше да от пусне на Банско.Добре,че Мацурев сам си вярва,защото ние - ХИЧ! А,забравих да попитам за тротинетката-той ли си я закупи или му е дар от Тиквата от Банкя??? Сега чака да го направим и кмет на Банско и тогава всички ще ни гледат сеира,а и Банско ще "цъфти",та ще върже. Е,няма да стане този път!
Банско НЕ Е герб!!! публикува:
31 Август 2023 | 22:41
Нема ли начин да ви сера в устата,и на "учения" кандидат кмет и на тоя,който пише тези глупости??? Видехме го тоя тъпунгер колко чини! Само се надува като пуяк не без чужда помощ,разбира се.Но сте малко и много дребни.Нещо не му е стигнало на Мацурев,та сега иска да се докопа до властта,за да се налапа още,ама от това що му се предлага най-отпред! Идиоти!!!
D публикува:
31 Август 2023 | 18:48
Кажете името на хотела!
Банско е ГЕРБ! публикува:
31 Август 2023 | 17:18
Кадев, Баненски, приятели, пак осрахте нещата. Вече и дечицата страдат заради вас позьори! Изборът е само един - млад, интелигентен, даровит, успешен, опитен политик, с множество дипломи и образование. Банско има нужда от опит и отговорност, не от аматьори в пенсионна възраст и добичета!

Добавете Вашия коментар

TOP